ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Kim Basinger πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μεγάλου οίκου μόδας

Η Kim Basinger πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μεγάλου οίκου μόδας

Στα 66 της χρόνια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Η Kim Basinger στα 66 της σήμερα παραμένει μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον κόσμο. Τι κι αν έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας; Η star συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, ακόμα κι αν αυτές είναι πια ελάχιστες.

Η Αμερικανίδα σταρ που χαρακτηριζόταν ως το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας των 80's, είναι η ζωντανή απόδειξη πως η ομορφιά και η φινέτσα δεν έχουν κανέναν απολύτως ηλικιακό περιορισμό.

Πριν λίγες ημέρες η πασίγνωστη ηθοποιός κατάφερε να στρέψει και πάλι όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Kim πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου Miu Miu και αποθεώνεται από τους χιλιάδες θαυμαστές της στα social media και όχι μόνο. Φορώντας μια μαύρη σατέν φούστα και μαύρα mules, κλέβει τις εντυπώσεις στο video που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η νέα συλλογή του Miu Miu εστιάζει γύρω από τον όρο «icon». Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο οίκος θέλησε η παρουσίαση της συλλογής Pre-Spring 2021 να είναι άκρως εντυπωσιακή. Ο διάσημος φωτογράφος Mert Alas ανέλαβε να φωτογραφήσει όλες τις επώνυμες που συμμετέχουν, ανάμεσα στις οποίες και η 66χρονη Kim Basinger. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε αφού το φωτογραφικό υλικό είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.