ΓΥΝΑΙΚΑ

5 κραγιόν για να είσαι όμορφη και λαμπερή σε κάθε zoom meeting

5 κραγιόν για να είσαι όμορφη και λαμπερή σε κάθε zoom meeting

Ήρθε η ώρα να ξαναβάλεις το κραγιόν στην καθημερινότητά σου!

Είναι αλήθεια! Τους τελευταίους μήνες όλες οι γυναίκες απαρνηθήκαμε το κραγιόν μας για έναν και βασικό λόγο: φορούσαμε μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό, η οποία και έκρυβε το κραγιόν μας. Άρα, αυτόματα ρίξαμε όλο το βάρος στα μάτια.

Έντονες γραμμές eyeliner, χρωματιστά μολύβια ματιών, σκιές σε διάφορες υφές, μορφές και χρώματα, μάσκαρα σε μπλε, καφέ, μωβ ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα, έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην εξόρμησή μας για beauty shopping και στο μακιγιάζ μας. Πλέον, όμως, οι περισσότερες εργαζόμαστε από το σπίτι και μένουμε πολλές ώρες μέσα σε αυτό. Άρα, αυτόματα μέσα στον χώρο μας δεν είμαστε αναγκασμένες να φοράμε μάσκα. Θα μας πεις… Ούτε και να βαφόμαστε.

Όχι! Εδώ θα διαφωνήσουμε. Τώρα, μπορείς άνετα να είσαι ελαφρώς βαμμένη στο σπίτι, αλλά να δώσεις όλο το βάρος στο… κραγιόν σου. Άλλωστε, τόσα zoom meetings δεν κάνεις καθημερινά με συναδέλφους σου ή με τις κολλητές σου; Γιατί να μη φοράς και ένα όμορφο και εντυπωσιακό κραγιόν; Θα «γράφεις» και καλύτερα στην κάμερα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε σταθερά, ενυδατικά και εκτυφλωτικά κραγιόν, που θα σε συντροφεύσουν σε αυτήν την καραντίνα. Έχουμε ένα για κάθε γούστο. Ένα κατακόκκινο, ένα ροζ-nude, ένα μπορντό, ένα μοβ και ένα δαμασκηνί για να διαλέξεις αυτό που πραγματικά σε κάνει χαρούμενη και ταιριάζει στο στυλ σου. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν!