ΓΥΝΑΙΚΑ

5 κρέμες χεριών για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη

5 κρέμες χεριών για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη

Τα χέρια σου θέλουν ενυδάτωση τώρα με τα αντισηπτικά και το συχνό πλύσιμο.

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά τις τελευταίες μέρες. Δε στέκεσαι έξω χωρίς ένα ζεστό πανωφόρι, ενώ φαίνεται πως σε λίγο θα είναι απαραίτητα τα γάντια και οι σκούφοι. Αυτή η συνθήκη, με τον κρύο αέρα να «χτυπά» την επιδερμίδα μας, και τη μετάβασή μας από εξωτερικούς σε εσωτερικούς χώρους με ζέστη, κάνει και πολύ πιο ευαίσθητη την επιδερμίδα των χεριών μας.

Αν μέσα στις καιρικές συνθήκες προσθέσουμε και τη συχνή επάλειψη των χεριών με αντισηπτικό ή το πλύσιμό τους με σαπούνι για την προστασία από τον κορονοϊό, καταλαβαίνεις ότι τα χέρια μας υποφέρουν. Μήπως ήδη τα έχεις δει να είναι ταλαιπωρημένα, αφυδατωμένα, σκασμένα; Ή ακόμη και να σε πονούν; Είναι φυσιολογικό, όμως πρέπει να δράσεις άμεσα.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς συχνά μέσα στην ημέρα κρέμα χεριών. Παρακάτω, μπορείς να δεις πέντε κρέμες χεριών που κυκλοφορούν στην αγορά και πραγματικά θα φροντίσουν την επιδερμίδα των χεριών σου έτσι όπως πρέπει. Πρόσεξε, όμως! Αφού απλώσεις αντισηπτικό, να αφήνεις να περνούν δέκα λεπτά, ώστε να απορροφηθεί τέλεια, και έπειτα να απλώνεις την κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο δε μειώνεις τη δράση του αντισηπτικού και περιποιείσαι σωστά τα χέρια σου. Δες τώρα τις κρέμες που σου προτείνουμε και καλό, διαδικτυακό… beauty shopping.