Οκτώ κοινοί μύθοι που μπορεί να καταστρέψουν τον υπολογιστή σου

Newsbomb

Για να έχεις τον νου σου

Ο υπολογιστής είναι μια πολύπλοκη μηχανή που κάνει τη δουλειά μας πιο απλή. Αλλά έχουν περάσει οι μέρες που μπορούσες να πλοηγηθείς σε έναν υπολογιστή που σε ξεχωρίζει από το πλήθος. Παρόλο που σχεδόν όλοι γνωρίζουν την τεχνολογία αυτές τις μέρες, οι μύθοι που περιβάλλουν τους υπολογιστές έχουν παραμείνει. Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το να αφήσεις τον υπολογιστή σου ανοιχτό όλο το βράδυ είναι κακό; Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια.

Ή μήπως πιστεύεις ότι οι Mac δεν χρειάζονται antivirus; Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει στις πρώτες μέρες του Mac, ζούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο σήμερα. Υπάρχουν κάποιοι μύθοι που όλοι πιστεύουμε σχετικά με τον υπολογιστή μας, και θεωρούμε πως ξέρουμε τα πάντα, στο πώς να τα φτιάξουμε. Για παράδειγμα πόσες φορές δεν έχεις υποθέσει πως ο υπολογιστής σου είναι πολύ αργός και γι’ αυτό φταίνε οι ιοί και όλοι αυτοί οι επιτήδειοι που προσπαθούν να σε χακάρουν;

Και όμως η απάντηση δεν είναι αυτή. Υπάρχουν 8 μύθοι σχετικά με τον υπολογιστή σου που μπορεί να τον καταστρέψουν και στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved