ΓΥΝΑΙΚΑ

LinkedIn Stories: Τι είναι και πώς βοηθούν το επαγγελματικό σου προφίλ

LinkedIn Stories: Τι είναι και πώς βοηθούν το επαγγελματικό σου προφίλ

Η νέα εφαρμογή που αναβαθμίζει το business προφίλ σου.

Τα LinkedIn Stories είναι μια ολοκαίνουργια ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες του επαγγελματικού ιστότοπου δικτύωσης να δημοσιεύουν και να μοιράζονται videos ή φωτογραφίες τους, διάρκειας έως 20 δευτερολέπτων, μέσα σε 24 ώρες. Όπως και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε κείμενα, αυτοκόλλητα και μουσική σε κάθε φωτογραφία ή κλιπ.

Ο Pete Davies, Ανώτερος Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων του LinkedIn, μίλησε πρόσφατα για τα LinkedIn Stories, λέγοντας ότι προσφέρουν «έναν χαλαρό, διασκεδαστικό τρόπο για να μοιραστείτε μια ενημέρωση χωρίς να χρειάζεται να είναι τέλεια ή να συνδέεται πάντα με το προφίλ σας».

Με την προοπτική της εξ αποστάσεως εργασίας να γίνεται πιο πιθανή - ακόμη και μετά τη λήξη της πανδημίας-, τα LinkedIn Stories θα μπορούσαν να ανοίξουν έναν νέο τρόπο με τον οποίο μπορεί να προωθηθεί η καριέρα μας, παρέχοντας παράλληλα τη συντροφικότητα στο χώρο εργασίας που δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα θέλαμε. Καθώς οι προοπτικές εργασίας γίνονται πιο επισφαλείς, τα LinkedIn Stories προσφέρουν έναν καινοτόμο τρόπο με τον οποίο μπορούν να αναπτυχθούν νέοι επιχειρηματικοί στόχοι από την άνεση του σπιτιού μας.

Είτε είσαι εργοδότης, εργαζόμενος ή αναζητάς εργασία σε αυτή τη δύσκολη και αβέβαιη στιγμή, αυτή η νέα ενημέρωση θα σου επιτρέψει να μοιραστείς αυθόρμητα με τους άλλους, εκτός από τις συμβουλές σου, και κάποιες χρήσιμες στιγμές της εργασίας σου. Το LinkedIn Stories ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιραστούν τις επιτυχίες τους, τις κορυφαίες τους συμβουλές ή τις νέες ιδέες τους με τους άλλους χρήστες.