ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Νικόλ Κίντμαν και πάλι κατακτά την πρωτιά

Η Νικόλ Κίντμαν και πάλι κατακτά την πρωτιά
instagram.com/undoinghbo/

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης.

Δε χωράει αμφιβολία πως η Νικόλ Κίντμαν είναι από τις πιο περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλυγουντ. Τα τελευταία χρόνια όμως στη ζωή όλων μας (πόσο μάλλον των ηθοποιών) έχει μπει και η συνδρομητική τηλεόραση, ένα μέσο που πριν από μερικά χρόνια θεωρούνταν υποδεέστερο για τους περισσότερους stars της μεγάλης οθόνης. Τα συνδρομητικά κανάλια όπως το Netflix και το HBO, έχουν αλλάξει τελείως το σκηνικό, δημιουργώντας υπερπαραγωγές που θα ζήλευε ακόμη και το Χόλυγουντ.

Μια από αυτές τις σειράς είναι και το «The Undoing», το οποίο έχει προσελκύσει περισσότερους θεατές στο ντεμπούτο του απ' ότι η πρεμιέρα του «Game Of Thrones» το 2011.

Η μίνι σειρά μυστηρίου με τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ -που προβάλλεται στο HBO στις ΗΠΑ- ακολουθεί μία ψυχαναλύτρια που αρχίζει να αμφισβητεί τη ζωή της μετά από έναν θάνατο, την εξαφάνισή του συζύγου της και μία σχέση.

Έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι την πρεμιέρα της σειράς παρακολούθησαν αθροιστικά εντός 28 ημερών πάνω από 2,78 εκατομμύρια θεατές μετά το ντεμπούτο της, στις 25 Οκτωβρίου. Τα τρία πρώτα επεισόδια προσέλκυσαν επίσης περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια θεατές.