ΓΥΝΑΙΚΑ

5 πανεύκολες αλογοουρές για να κάνεις όσο μένεις στο σπίτι

5 πανεύκολες αλογοουρές για να κάνεις όσο μένεις στο σπίτι

Μην κυκλοφορείς απεριποίητη μέσα στο σπίτι.

Το ξέρουμε! Έχεις κουραστεί να κυκλοφορείς στο σπίτι με τις πιτζάμες, άβαφη και αχτένιστη, γιατί δε σε βλέπει απολύτως κανένας. Όλη αυτή η συνθήκη του εγκλεισμού και του lockdown δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου. Ωστόσο, εσύ δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Σε λίγες μέρες θα είμαστε και πάλι ελεύθεροι να κυκλοφορούμε- πάντα με προσοχή και τηρώντας τα μέτρα προστασίας- και κάπως έτσι θα φτιάξει η διάθεσή μας.

Μέχρι τότε, όμως, δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Μπορούμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, ακόμη και κάτι τόσο δα μικρό, που μπορεί σε χρόνο dt να μας κάνει χαρούμενους. Και τι άλλο θα μπορούσε να ήταν αυτό από μια απλή, γρήγορη, αλλά κομψή αλογοουρά;

Τώρα που μένεις στο σπίτι, δε χρειάζεται διαρκώς να κυκλοφορείς με ατημέλητο look. Μπορεί να προκύψει ένα zoom meeting με τους συναδέλφους σου, με τους φίλους σου ή ξαφνικά να χτυπήσει το κουδούνι και να είναι ο κούριερ που σου έφερε την online παραγγελία σου. Θέλεις όλοι αυτοί οι άνθρωποι να σε βλέπουν… και να τρομάζουν; Όχι, φυσικά.

Επειδή σε σκεφτήκαμε, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery πέντε πανεύκολες αλογοουρές, που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά κυριολεκτικά. Με κορδέλες, scrunchies ή απλά λαστιχάκια, μπορείς να φτιάξεις σφιχτές, πιο χαλαρές, ψηλές ή χαμηλές αλογοουρές και να γίνεις στο πι και φι… άλλος άνθρωπος!