ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε ωραία σκούρα κραγιόν για να δοκιμάσεις τον φετινό χειμώνα

Πέντε ωραία σκούρα κραγιόν για να δοκιμάσεις τον φετινό χειμώνα

Πώς άλλωστε θα βγαίνεις όμορφη στις βιντεοκλήσεις των εορτών

Είναι αλήθεια! Το κόκκινο είναι παραδοσιακά το απόλυτο χρώμα κραγιόν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και αυτό που φοριέται περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι γιορτινό, εντυπωσιακό και πολύ, πολύ κομψό. Δεν είναι, όμως, μονόδρομος στο μακιγιάζ μας. Τι εννοούμε;

Πως, μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι must για την περίοδο των γιορτών, όμως υπάρχουν κι άλλες επιλογές, που είναι άκρως χειμερινές και μπορούν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Ναι, μιλάμε για τα σκουρόχρωμα κραγιόν. Τις dark αποχρώσεις που είναι ό,τι πρέπει για το κρύο και τους χειμερινούς μήνες και απόλυτα επίκαιρες και τα Χριστούγεννα.

Κραγιόν σε δαμασκηνί, βουργουνδί, μπορντό, berry, μέχρι και σε καφέ αποχρώσεις μπορούν πραγματικά να αλλάξουν όλη την όψη σου, το στυλ σου και να βγάλουν προς τα έξω τον πιο δυναμικό εαυτό σου. Αλήθεια, σκέψου! Δεν νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν φοράς ένα πιο εντυπωσιακό και bold κραγιόν, συγκριτικά με ένα nude ή ένα απαλό ροζ; Έτσι είναι!

Για αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πέντε πιο εκτυφλωτικά και σταθερά σκούρα κραγιόν που μπορείς να βρεις αυτήν την περίοδο στα online καταστήματα καλλυντικών. Ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας, δεν φεύγουν με τίποτα από τα χείλη και θα τα φοράς -όχι μόνο σε αυτές τις γιορτές- αλλά και όλο τον υπόλοιπο χειμώνα. Με ή χωρίς τη μάσκα σου!

Ανακάλυψέ τα και καλά, διαδικτυακά ψώνια!