ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο Christian Bale γίνεται κι επίσημα μέλος της Marvel

Ο Christian Bale γίνεται κι επίσημα μέλος της Marvel

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Πάει πια αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το τέλος των Avengers στους κινηματογράφους. Τόσα χρόνια, η Marvel «έχτιζε» πολλές ιστορίες που εκτυλίσσονταν είτε παράλληλα είτε που με κάποιον τρόπο αλληλεπιδρούσαν η μία στην άλλη για να καταλήξουν στην ομάδα των Εκδικητών. Το αποτέλεσμα ήταν μερικές ταινίες που συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα blockbuster όλων των εποχών και με κέρδη που πολλές παραγωγές θα ονειρεύονταν.

Ο προβληματισμός, όμως, ήταν άλλος όταν σιγά-σιγά όλοι βλέπαμε ότι αυτό το τέλος ερχόταν: Τι θα γίνει στη συνέχεια και πώς θα συνεχιστεί το σύμπαν που τόσο επιτυχημένα έχει δημιουργηθεί. Πολύ γρήγορα η απάντηση ήρθε από την ίδια την εταιρεία που κατέληξε στην ανακοίνωση των επερχόμενων ταινιών, είτε με νέους χαρακτήρες είτε συνεχίζοντας από εκεί που το άφησαν οι παλιοί.

Το Thor: Love and Thunder, για παράδειγμα, είναι μία ταινία που όλοι περιμένουμε να δούμε. Γιατί ουσιαστικά θα έχει τη θηλυκή εκδοχή του Thor, που θα αναλάβει η Natalie Portman. Κάποιες φήμες έφτασαν στα αυτιά μας πριν από μερικούς μήνες που αναφέρονταν στη συμμετοχή του Christian Bale, χωρίς, ωστόσο, να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες ή και την οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

Τώρα, η Marvel έκανε επίσημα tweet που καλωσορίζει τον διάσημο ηθοποιό στην ομάδα της, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τον ρόλο που θα αναλάβει. Αυτός φαίνεται να είναι ο κακός Gorr the God Butcher.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου του 2022 και κάθε λάτρης της Marvel, αλλά και του Bale πρόκειται να συντονιστεί για να βρεθεί στη μεγάλη οθόνη.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία προσεχώς.