ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε ενυδατικές κρέμες για επιδερμίδες με σπυράκια

Πέντε ενυδατικές κρέμες για επιδερμίδες με σπυράκια

Για εντατική ενυδάτωση και φροντίδα της ακμής σου.

Η ακμή και τα σπυράκια είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλες τις ηλικίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα τα συναντήσεις στην εφηβεία, θα τα αντιμετωπίσεις με τη βοήθεια του δερματολόγου σου και θα απαλλαγείς από αυτά. Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση να εμφανιστούν τα σπυράκια στην ενήλικη ζωή σου. Δεν το έχουμε δει λίγες φορές αυτό, είναι η αλήθεια!

Και εκεί την ίδια οδό θα ακολουθήσεις (αυτή του δερματολόγου), αλλά σίγουρα έχεις ακόμη περισσότερη ανάγκη από ενυδάτωση. Η ενυδάτωση, βλέπεις, είναι το παν για να έχεις ένα υγιές, λαμπερό δέρμα. Ένα δέρμα που δε θα «χαλαρώνει», δε θα έχει «κενά» και θα εκπέμπει υγεία. Μόνο που… σε συνδυασμό με τα σπυράκια σου θα πρέπει να επιλέξεις μια κατάλληλη ενυδατική κρέμα για εσένα.

Γιατί μπορεί να έχει πάρει το μάτι σου ένα σωρό ενυδατικές κρέμες, που να υπόσχονται ότι κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα, που έχουν τέλεια συσκευασία, η οποία να σε έχει ενθουσιάσει, αλλά τι να τις κάνεις αν δεν είναι κατάλληλες για δέρματα με τάση ακμής; Μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην επιδερμίδα σου.

Αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη είναι μια ενυδατική κρέμα, ιδανική για δέρματα με σπυράκια. Μία κρέμα, που να αποτρέπει το φράξιμο των πόρων (φαγέσωρες) και άρα να είναι μη φαγεσωρογόνος. Και πέντε από αυτές μπορείς να τις βρεις στην παρακάτω gallery για να αρχίσεις να περιποιείσαι σωστά την επιδερμίδα σου με τάση ακμής.