ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτός είναι ο τρόπος να φτιάξεις τις πιο εντυπωσιακές χαλαρές μπούκλες

Αυτός είναι ο τρόπος να φτιάξεις τις πιο εντυπωσιακές χαλαρές μπούκλες

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα πώς θα φτιάξεις ένα τέλειο wavy hair look για τις γιορτές.

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και μία από τις σκέψεις σου σίγουρα είναι τα μαλλιά σου. Τόσο στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς θέλεις να έχεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Ακόμα κι αν περάσεις αυτές τις μέρες με λιγοστούς, αγαπημένους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία!

Το έχεις ανάγκη να λάμπεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, τίποτα πιο εύκολο, κομψό και εντυπωσιακό από τις χαλαρές μπούκλες. Αν έχεις κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο, ζήτησε αυτό το χτένισμά από τον κομμωτή σου. Αν, πάλι, σκέφτεσαι να φτιάξεις εσύ τα μαλλιά σου, κανένα πρόβλημα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα πώς θα φτιάξεις ένα τέλειο wavy hair look για τις γιορτές. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πιστολάκι και μια λεπτή πρέσα ισιώματος. Αφού λουστείς, στεγνώνεις με το πιστολάκι τα μαλλιά σου και έπειτα ξεκινάς να τα ισιώνεις. Στη συνέχεια, παίρνεις την πρέσα ισιώματος και ξεκινάς τη διαδικασία για τις μπούκλες.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να πιάνεις μεγάλες τούφες μαλλιών και όχι μικρές, ώστε να κάνεις χαλαρές μπούκλες και, που δε θα είναι πολύ στημένες. Επίσης, δε χρειάζεται να κρατάς τα μαλλιά σου τυλιγμένα για πολλή ώρα στο θερμαντικό εργαλείο. Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν. Για να καταλάβεις καλύτερα πώς να κάνεις υπέροχες χαλαρές μπούκλες πάτα το play και… μην ξεχάσεις να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λακ μόλις ολοκληρώσεις το χτένισμα. Θα κρατήσουν περισσότερο!