Συνταγή για σπιτική λαγάνα από τον Άκη Πετρετζίκη

Newsbomb

Σε τρεις μέρες έχουμε Καθαρά Δευτέρα και ετοιμαζόμαστε για το καθιερωμένο τραπέζι με τα σαρακοστιανά και φυσικά άφθονη λαγάνα για να τα συνοδεύει!

Η λαγάνα, το επίπεδο ψωμί με την ελάχιστη ψίχα, την τραγανή κόρα και το ξεχωριστό σουσαμένιο άρωμα, αποτελεί κλασική επιλογή ανάμεσα στα εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την πιο νόστιμη συνταγή.

Υλικά:

  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 350 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 10 γρ. μαγιά ξηρή
  • 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
  • 10 γρ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved