ΓΥΝΑΙΚΑ

3 λόγοι που αξίζει να δούμε οικογενειακώς την animation ταινία «Πάντα στο Κόκκινο»

3 λόγοι που αξίζει να δούμε οικογενειακώς την animation ταινία «Πάντα στο Κόκκινο»

Για τις περισσότερες από εμάς, η σκοτεινή αίθουσα ενός κινηματογράφου είναι ένα ζεστό, φιλόξενο «καταφύγιο» στο οποίο καταφεύγουμε, όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία σύντομη αλλά συναρπαστική απόδραση από την απαιτητική μας καθημερινότητα. 

Είναι αλήθεια πως λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την απόλαυση και τη μοναδική αίσθηση που μας προσφέρει ένα νοητό «ταξίδι» πίσω στον χρόνο ή σε κάποιον μακρινό, φανταστικό κόσμο, ειδικότερα όταν σε αυτό το «ταξίδι» έχουμε για συνοδοιπόρους τον σύζυγο και τα μικρά μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που, όσο πολυάσχολο ή επιβαρυμένο και αν είναι το πρόγραμμά μας, φροντίζουμε να «ξεκλέβουμε» λίγες ώρες κάθε μήνα, για να βρεθούμε οικογενειακώς μπροστά από την είσοδο του αγαπημένου μας κινηματογράφου, δηλαδή στο καθιερωμένο σημείο εκκίνησης, για μία ακόμη κινηματογραφική περιπέτεια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως αρκετές φορές, οι ήρωες που μας συστήνονται μέσα από τη μεγάλη οθόνη, «κρύβουν» πολλά δικά μας κομμάτια, ενώ κουβαλούν ιστορίες που μας θυμίζουν τις δικές μας.

Φυσικά, στους ήρωες αυτούς συγκαταλέγεται και η Μέιλιν, η πρωταγωνίστρια της νέας animation ταινίας της Disney και της Pixar, «Πάντα στο Κόκκινο», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου από τη Feelgood Entertainment. Aν αναρωτιέστε, λοιπόν, για ποιον λόγο αξίζει να γνωρίσει όλη η οικογένεια αυτό το 13 χρόνο κορίτσι, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τρεις λόγους, οι οποίοι θα σας πείσουν να προγραμματίσετε αυτό το κινηματογραφικό ραντεβού!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr