Ξεγυμνωθείτε!

Newsbomb

Η θέα του σώματός μας γυμνού δεν είναι και από τις αγαπημένες...

Η θέα του σώματός μας γυμνού δεν είναι και από τις αγαπημένες μας και ας μην έχουμε ούτε ένα ψεγάδι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όταν βλέπουμε τον εαυτό μας «τσιτσίδι» γρήγορα ρίχνουμε κάτι πάνω μας.

Καιρός να αλλάξουμε και να αγαπήσουμε και το γυμνό μας είδωλο…

1. Αποδέξου το. Επικεντρώσου στις περιοχές για τις οποίες νιώθεις υπερήφανη, όπως, π.χ., το στήθος σου ή οι γάμπες σου, ακόμη κι αν η περιφέρειά σου δεν είναι αυτή που ονειρεύεσαι.

2. Κάνε μασάζ στον εαυτό σου. Αλείψου με κάποιο αρωματικό λάδι και κάνε μασάζ στα μέρη του σώματός σου που σε απογοητεύουν.

3. Σκέψου θετικά. Στάσου γυμνή μπροστά στον καθρέφτη για 15 λεπτά, πάρε βαθιές εισπνοές και εκπνοές και αντί να σκέφτεσαι ότι η κοιλιά σου είναι χαλαρή, σκέψου τα παιδιά που μεγάλωσες μέσα σε αυτήν, αγκάλιασε τον εαυτό σου και χαμογέλα!

4. Πήγαινε για ψώνια και αγόρασε σέξι εσώρουχα.

5. Άλλαξε το δωμάτιό σου. Η διακόσμηση στις αποχρώσεις του ροζ δίνει στην επιδερμίδα σου μια ευχάριστη απόχρωση, που θα κάνει το σύντροφό σου να θέλει να σε φιλάει συνέχεια.

6. Αποτρίχωση τώρα! Όταν πρόκειται να κοιτάξεις εξονυχιστικά το σώμα σου, ποτέ μην το κάνεις χωρίς να έχεις αποτριχώσει τα πόδια σου και το μπικίνι.

Πηγή: Shape.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved