ΓΥΝΑΙΚΑ

ANGELS FASHION PARTY: Στο TOP 10 των καλύτερων party του FASHION TV

ANGELS FASHION PARTY: Στο TOP 10 των καλύτερων party του FASHION TV

Σκηνικό βγαλμένο από τον Παράδεισο...

Πάνω από 25 άγγελοι, εκατοντάδες αγγελικά πλάσματα, φλας, sexy vibes κι ένα εκπληκτικό θέαμα ήταν μερικά από τα συστατικά του 1ου Fashion Angels Party που έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Δημιουργός και διοργανώτρια του 1ου Fashion Angels Party είναι η εταιρία White Space (white-space.gr) η οποία είναι και η αποκλειστική διαχειρίστρια των events για τη Fashion Vodka, της επίσημης Vodka του διάσημου καναλιού Fashion TV.

Η παραγωγή ευρωπαϊκών επιπέδων έκανε τις προσκλήσεις να εξαφανιστούν και τα τραπέζια να είναι sold out μέρες πριν, δείχνοντας πως η ποιότητα ακόμη μετράει κι είναι αυτή που αποζητά το κοινό.

Οι 25 και πλέον sexy Angels άστραφταν δίπλα στις εντυπωσιακές παρουσίες ενώ έκανε τους άντρες της βραδιάς να νιώσουν πώς μπορεί να είναι στον παράδεισο, όταν ανέβηκαν στην πασαρέλα. Η MC Ania J. η επίσημη entertainer του Fashion TV σήκωσε πραγματικά τον κόσμο στον αέρα ενώ τα πιο hype Tunes των Agent Greg και Dino Mfu απογείωσαν το κοινό μέχρι τις 6.00 το πρωί. Η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή live εμφάνιση της Αntonella των Kings και το εκπληκτικό Violin, που θύμιζε events άλλων εποχών.

Οι καλύτερές στιγμές του Fashion Angels Party θα μεταδοθούν από το Fashion TV παγκοσμίως, απόφαση που πάρθηκε μιας και είναι ένα από τα 10 κορυφαία party, που έχουν γίνει ποτέ, όπως ακριβώς είπε και ο κ. Σταύρος Σταύρου, Vice President της Fashion Vodka.

Το κόκκινο χαλί του Fashion Angels Party, πέρασαν οι Βίκυ Καγιά και Νίκος Κριθαριώτης, Μάκης Τσέλιος, Βασίλειος Κωστέτσος, Μιχάλης Ασλάνης, Λάουρα Νάργες, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, Ιωάννα Σουλιώτη, οι κοσμικές κυρίες της Αθήνας Κριστιάνα Παπαϊωάννου και Άτζελα Κέρος, οι Χάρης κι Ηλίας του οίκου Νίκος – Τάκης, η Κάτια Δέδε και οι κύριοι Παναγιώτης Σπέντζος, Χάρης Δασκαλάκης, Δημήτρης Χατζημιχάλης και φυσικά ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Star κύριος Σταμάτης Μαλέλης, τίμησε με την παρουσία του, τους οικοδεσπότες καθώς ένας εκ των ιδιοκτητών της White Space, είναι στενός του συνεργάτης.

Το Fashion Angels Party μας έδειξε ότι άγγελοι υπάρχουν και θαύματα γίνονται...