ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς να διώξετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας!

Πώς να διώξετε την ψαλίδα από τα μαλλιά σας!

Κάποτε όλες κρατάγαμε από μία τρίχα και την ανοίγαμε στη μέση!

Μπορεί κατά το παρελθόν πολλές από εμάς να κρατάγαμε από μία τρίχα την οποία ανοίγαμε στη μέση για να διώξουμε την ψαλίδα ή ακόμα να παίρνουμε ένα ψαλίδι, να γυρίζουμε την τούφα και ότι περισσεύει να το... κόβουμε, αλλά τώρα αυτά ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν!

Η μάσκα, το κοντίσιονερ και φυσικά το σέρουμε είναι μόνο μερικά από τα απαραίτητα προϊόντα τα οποία οφείλουμε να έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου. Αυτά είναι και τα απαραίτητα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιούμε μετά το λούσιμο ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγουμε οτιδήποτε μεταδίδει θερμότητα στα μαλλιά μας όπως για παράδειγμα το πιστολάκι αλλά και τα μηχανήματα για μπούκλες και ίσιωμα.

Επίσης το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο για... βούτες και σαλάτες. Αντί να το φάτε καλύτερα ακόμα να το λουστείτε! Όχι φυσικά σε μεγάλη ποσότητα γιατί τότε μπορεί να μην έχετε ψαλίδα αλλά σίγουρα θα έχετε ένα λαδωμένο μαλλί. Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να γίνει το θαύμα στις κατεστραμμένες άκρες.

Τέλος, προσοχή στη διατροφή. Ως γνωστόν είμαστε ότι τρώμε. Καταναλώστε άφθονο νερό που κάνει παντού καλό και τρώτε φαγητά και λαχανικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες. Όταν η διατροφή είναι λιπαρή και χωρίς θρεπτικά συστατικά, τότε δημιουργείται ξηροδερμία η οποία «φταίει» κι εκείνη για την ψαλίδα στα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης: Η πιο ισχυρή αντιγηραντική συνήθεια ενάντια στις ρυτίδες