ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα κόλπα για γρήγορο και φθηνό μακιγιάζ

Τα κόλπα για γρήγορο και φθηνό μακιγιάζ

Η εποχή που ζούμε δεν επιτρέπει στις γυναίκες να ξοδεύουν ούτε πολύ χρόνο αλλά ούτε και πολύ χρήμα για το μακιγιάζ τους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσείς έχετε να χάσετε κάτι. Αντίθετα, υπάρχουν πολλά κόλπα που εξασφαλίζουν τόσο χρόνο όσο και χρήμα και το αποτέλεσμα είναι εξίσου υπέροχο όσο κι αν ξοδεύατε μεγάλα ποσά και είχατε άπλετο χρόνο να αφιερώστε στο μακιγιάζ σας.

Καλής ποιότητας και καθαρά πινέλα
Αντί να αγοράζετε κάθε λίγο και λιγάκι φθηνά πινέλα γιατί τα προηγούμενα χάλασαν, κάντε μια καλή επένδυση σε ένα πιο ακριβό. Θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα και θα κρατήσει περισσότερο. Ειδικά αν φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά, πλένοντάς το με σαπούνι προσώπου και αφήνοντάς το όρθιο μέσα σ' ένα ποτήρι για να στεγνώσει.


Βαζελίνη: ο απόλυτος σύμμαχος
Η λίστα των πραγμάτων που μπορεί να χρησιμεύσει η οικονομική βαζελίνη, είναι μεγάλη! Για παράδειγμα: λίγη βαζελίνη αναδεικνύει τις βλεφαρίδες, κάνει –ανακατεμένη με ζάχαρη- απολέπιση στα χείλια, χρησιμοποιείται σαν λιπ γκλος ή σαν βάση για να γίνει κρεμώδης μια σκιά ματιών, τιθασεύει τα πυκνά φρύδια και πολλά ακόμα!


Σωτήριο, ξηρό σαμπουάν
Υπάρχουν μέρες που δε προλαβαίνετε ούτε να πάρετε ανάσα, πόσο μάλιστα να λούσετε τα μαλλιά σας. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, βγάζετε από το ντουλάπι το ξηρό σαμπουάν, ψεκάζετε τις ρίζες των μαλλιών σας με αυτό, περιμένετε λίγα λεπτά και βουρτσίζετε δυνατά για να φύγει το σαμπουάν μαζί με τη λιπαρότητα!


Όλα τα... λεφτά στα μάτια!
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναδειχθεί το πρόσωπό σας, είναι να τονίσετε τα μάτια σας. Ένα μολύβι ή μια σκιά και λίγη μάσκαρα, δίνουν μια γκλάμορους πινελιά στην εμφάνισή σας.


Ανανέωση τώρα!
Αν προς το τέλος της ημέρας θέλετε να κάνετε μια ακόμα εμφάνιση, δεν χρειάζεται να ξεβαφτείτε και να βαφτείτε από την αρχή. Ένα ειδικό μαντηλάκι που απορροφά τη λιπαρότητα και λίγη πούδρα σε μορφή σκόνης θα κάνουν το θαύμα της ανανέωσης.