LIVE – Η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

Με τις ομιλίες των αρχηγών και την…

Στη Νέα Δημοκρατία ο Χάρης Θεοχάρης

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε μετά τη συνάντηση…

Απίστευτος χαρακτηρισμός Ντόρας για Καμμένο: Είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε…

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Πώς θα κάνετε την εκτύπωση από το TAXISnet - «Καίνε» τα πρόστιμα

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Aναρτημένα στο gsis.gr και…

Καιρός: Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες! Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού (video)

Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες…

Η συνταγή της ημέρας: Κεμπάπ γιαουρτλού

Η συνταγή της ημέρας: Κεμπάπ γιαουρτλού

#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα.

Βήμα προς βήμα η νόστιμη συνταγή του σεφ Γιώργου Τσούλη. 

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο

250 γρ. κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο

1 αυγό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/4 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com