Η συνταγή της ημέρας: Κεμπάπ γιαουρτλού

Η συνταγή της ημέρας: Κεμπάπ γιαουρτλού

#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα.

Βήμα προς βήμα η νόστιμη συνταγή του σεφ Γιώργου Τσούλη. 

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο

250 γρ. κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο

1 αυγό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/4 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com