Η συνταγή της ημέρας: Τούρτα Mont Blanc

Newsbomb

#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ:

300γρ. Βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα της φόρμας

200γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πολύ ψιλοκομμένη

2 Μεγάλα αυγά

3 Κρόκους από μεγάλα αυγά

200γρ. Καστανή ζάχαρη

140γρ. Μαύρη ζάχαρη μαλακή

200γρ. Πουρέ κάστανο

180γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50γρ. Κακάο

¼ κ.γ. Αλάτι

1 ½ κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ

3 Ασπράδια από μεγάλα αυγά

140γρ. Καστανή ζάχαρη

1 Πρέζα αλάτι

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

300ml Κρέμα γάλακτος πλήρης

220γρ. Πουρέ κάστανο

100γρ. Ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved