Η συνταγή της ημέρας: Nachos

Newsbomb

#tsoulotip: Τρυπάμε τα φύλλα μας, για να μην μας φουσκώσουν στο τηγάνισμα.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Καλαμποκάλευρο και έξτρα για το άνοιγμα των φύλλων

200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

1 κ.γ. Αλάτι

2 κ.σ. Ελαιόλαδο

100 ml. Νερό

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Λιωμένο cheddar και σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved