Η συνταγή της ημέρας: Μουσακάς με μοσχάρι ραγού
#tsoulotip: Πρέπει να μην έχει υγρασία το κρέας όταν το αδειάσουμε πάνω στα λαχανικά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση:
300 γρ. Κανταΐφι
130 γρ. Βούτυρο
Υλικά για την κρέμα:
600 γρ. Τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
150 ml. Κρέμα γάλακτος πλήρης
2 Αυγά
1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
Για το σερβίρισμα:
150 γρ. Μαρμελάδα φράουλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com