ΓΥΝΑΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Μουσακάς με μοσχάρι ραγού

Η συνταγή της ημέρας: Μουσακάς με μοσχάρι ραγού

#tsoulotip: Πρέπει να μην έχει υγρασία το κρέας όταν το αδειάσουμε πάνω στα λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

300 γρ. Κανταΐφι

130 γρ. Βούτυρο

Υλικά για την κρέμα:

600 γρ. Τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

150 ml. Κρέμα γάλακτος πλήρης

2 Αυγά

1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα

Για το σερβίρισμα:

150 γρ. Μαρμελάδα φράουλα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις