ΓΥΝΑΙΚΑ

Τελικά μπορεί ένα ψυγείο να χωρέσει τις προτιμήσεις όλης της οικογένειας;

Τελικά μπορεί ένα ψυγείο να χωρέσει τις προτιμήσεις όλης της οικογένειας;

Πόσο εύκολα μπορούν να βολευτούν τα «θέλω» μιας οικογένειας σε ένα ψυγείο;

Του Παναγιώτη Μαυραγάνη

Μπύρες και κρέας ο πατέρας, φρούτα και λαχανικά η μητέρα, ψάρια και γαλακτοκομικά ο παππούς και η γιαγιά, παγωτά, χυμούς και αναψυκτικά τα παιδιά. Ανεξάρτητα από τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις που μπορεί να έχει κάθε μέλος στη διατροφή του, το σίγουρο είναι ότι η Ελληνίδα νοικοκυρά βρίσκει πάντα τον τρόπο να «στριμώξει» τις απαιτήσεις των αγαπημένων της προσώπων στο «βασιλιά» της κουζίνας. Η εικόνα της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, εξάλλου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συντήρηση και την κατάψυξη γεμάτη από κάθε λογής αγαθά.

Διαχρονική «επένδυση»

Με το καλάθι στο σουπερμάρκετ, όμως, να γεμίζει τουλάχιστον τρεις φορές ανά εβδομάδα και τις επισκέψεις στη λαϊκή αγορά ή στα κρεοπωλεία, τα ιχθυοπωλεία και τα οπωροπωλεία να ξεπερνούν τις τέσσερις το μήνα, ο καταναλωτής βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με την… πρόκληση της επαρκούς αποθήκευσης και συντήρησης των προϊόντων που προμηθεύεται για να ικανοποιήσει τις καθημερινές του διατροφικές συνήθειες. Βρίσκει, όμως, τον απαραίτητο χώρο; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει η διαχρονική «επένδυση» των Ελλήνων καταναλωτών στην αγορά ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών πλάτους 70 εκατοστών, οι οποίοι και του παρέχουν τη δυνατότητα της συντήρησης μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων στην κουζίνα του. Συνώνυμο των οικιακών συσκευών αυτής της κατηγορίας αποτελούν οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες Bosch, οι οποίοι δίνουν σε κάθε οικογένεια το χώρο που χρειάζεται για να γεμίζει το τραπέζι με λιχουδιές, φρέσκα καλούδια και χαμόγελα ανά πάσα στιγμή.

Με το συρτάρι «VitaFresh» να διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες, τα συρόμενα γυάλινα ράφια «EasyAccess» να επιτρέπουν το πιο βολικό γέμισμα και άδειασμα και τους χώρους πολλαπλών χρήσεων της κατάψυξης VarioZone να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με τις υπόλοιπες συμβατικές συσκευές ψύξης της αγοράς, οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες 70 εκατοστών της εταιρείας χαρακτηρίζονται ως πρότυπα εργονομικού σχεδιασμού. Φυσικά, η καλύτερη οργάνωση των τροφίμων δεν περιορίζεται μόνο στα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, καθώς υπάρχουν μοντέλα της Bosch που διαθέτουν και το μεγαλύτερου βάθους συρτάρι «BigBox» για την πρακτική φύλαξη μεγάλων συσκευασιών και όλων των κατεψυγμένων τροφίμων μεγάλου όγκου, όπως για παράδειγμα μια ολόκληρη, μεγάλη γαλοπούλα, εντυπωσιακές τούρτες παγωτό για τα παιδικά πάρτι και γενέθλια, και πολλά άλλα.

Σταθερή αξία

Το πρακτικό κομμάτι της αποθήκευσης περισσότερων αγαθών, όμως, δεν θα είχε τόση αξία αν δε συνοδευόταν και από την τεχνολογία αιχμής στην ψύξη, η οποία επιτυγχάνει τη διατήρηση των τροφίμων φρέσκων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, εκτός από τους «XXL» χώρους, η μητέρα ικανοποιεί την ανάγκη της για σίδηρο και Ω3, έχοντας πάντα φρέσκο ψάρι, κρέας και συκώτι στην κατάψυξη και ο πατέρας την όρεξή του για μπάρμπεκιου με φίλους, ενώ τα παιδιά θα βρίσκουν πάντα καλοδιατηρημένα φρούτα, γάλα, χυμούς και παγωτά. Μάλιστα, χάρη στις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης των ευρύχωρων ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών Bosch 70 εκ. πλάτους, τα τρόφιμα παραμένουν στην ιδανική κατάσταση, όπως για παράδειγμα τα ευαίσθητα παγωτά, τα γαλακτοκομικά και τα δημοφιλή αλλά ευπαθή αλλαντικά.

Η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιτυγχάνεται περισσότερη φρεσκάδα και να διατηρείται καλύτερα η πλούσια γεύση και τα αρώματα των τροφίμων. Οι αισθητήρες «FreshSense» των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών με 70 εκατοστά πλάτος της Bosch παρακολουθούν και ελέγχουν συνεχώς, τόσο την εξωτερική θερμοκρασία του χώρου που έχετε τοποθετήσει τη συσκευή σας, όσο και εκείνη εσωτερικά, στη συντήρηση και στην κατάψυξη.

Αυτόματα, και ανάλογα με κάθε αλλαγή, προσαρμόζουν όλες τις λειτουργίες του ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη σας για να έχετε τέλεια απόδοση ψύξης, πιο οικονομικά και αποτελεσματικά από ποτέ. Συνεπώς, η τέλεια και εγγυημένη ποιότητα ψύξης και φρεσκάδας Bosch διατηρείται πάντοτε σταθερή, ανεξαρτήτως της εξωτερικής θερμοκρασίας ή έκτακτων αλλαγών που μπορεί να προκύψουν.

Ίσως, τελικά, αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που ο Έλληνας καταναλωτής αγαπάει τις μεγάλες οικιακές συσκευές Bosch: Όχι μόνο γιατί έχει την τάση να προτιμάει τα μεγαλύτερα μεγέθη και την άνεση στη ζωή του, αλλά επειδή θέλει να βρίσκει περισσότερες αφορμές να ικανοποιεί τις επιθυμίες ολόκληρης της οικογένειας στο σπίτι, κάνοντας την κάθε μέρα ξεχωριστή για όλα τα μέλη της.