MEN'S GUIDE

Ο Σον Κόνερι ψηφίστηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ

Ο Σον Κόνερι ψηφίστηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ

Με σχετική άνεση ο θρυλικός Σκωτσέζος ηθοποιός έφτασε στην κορυφή.

Ο Σον Κόνερι αναδείχθηκε ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών, σε μία νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Radio Times.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον γοητευτικό κατάσκοπο, ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ στη μεγάλη οθόνη το 1962, στην ταινία «Dr. No» βρέθηκε στην πρώτη θέση αφού κέρδισε εύκολα τους άλλους πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ σε πολλούς γύρους ψηφοφορίας.

Για την πρωτιά «κονταροχτυπήθηκαν» ο Σον Κόνερι με τον Τίμοθι Ντάλτον, πρωταγωνιστή της ταινίας «The Living Daylights», ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Evening Standard».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Τζέιμς Μποντ τις δεκαετίες του '70 και του '80, Ρότζερ Μουρ, ο οποίος μετέφερε το κινηματογραφικό franchise στο διάστημα με την ταινία «Moonraker», κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερις ταινίες, με την πέμπτη και τελευταία στην οποία εμφανίζεται ως Πράκτορας 007 με τίτλο «No Time to Die» να αναμένεται το επόμενο διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, είναι τέταρτος, με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Έρχονται και νέα μέτρα - Εκτός ελέγχου η κατάσταση - Ξεπέρασε το 1 ο δείκτης R