MEN'S GUIDE

Τρία πράγματα που λαμβάνουμε υπόψη πριν αγοράσουμε μηχανή υψηλού κυβισμού

Τρία πράγματα που λαμβάνουμε υπόψη πριν αγοράσουμε μηχανή υψηλού κυβισμού

Θέλουμε να την αποκτήσουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να απολαμβάνουμε στο έπακρο τις διαδρομές μας, ακόμα και για να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα.

Ελευθερία, δύναμη, ταχύτητα, απόδραση… Αυτή είναι η αίσθηση του να οδηγεί κάποιος μηχανή – ειδικά όταν πρόκειται για υψηλού κυβισμού. Θέλουμε να την αποκτήσουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να απολαμβάνουμε στο έπακρο τις διαδρομές μας, ακόμα και για να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα. Όσοι είμαστε αποφασισμένοι να αγοράσουμε μηχανή υψηλού κυβισμού όμως, είναι καλό να μην παρασυρθούμε μόνο από αυτό που μας αρέσει. Αντίθετα, θα πρέπει να ερευνήσουμε εις βάθος την αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους.

  1. Για ποιον λόγο χρειαζόμαστε μηχανή υψηλού κυβισμού;

Αναλόγως με τον λόγο για τον οποίο χρειαζόμαστε μία μηχανή υψηλού κυβισμού, δηλαδή τον λόγο για τον οποίο θα τη χρησιμοποιούμε περισσότερο, τότε θα απευθυνθούμε και στην αντίστοιχη κατηγορία. Η δυναμική οδήγηση, οι αστικές μετακινήσεις και οι μεγάλες αποστάσεις «οδηγούν» σε τρεις αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους επιλογές. Εάν στραφούμε στη BMW Motorrad, για παράδειγμα, διαθέτει προτάσεις για κάθε απαίτηση και είναι απολύτως βέβαιο ότι μεταξύ αυτών υπάρχει και εκείνη που θα μας ενθουσιάσει. Μοντέλα στις κατηγορίες Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure και Urban Mobility καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πιο… απαιτητικών. Διότι, μία μοτοσικλέτα BMW Motorrad, εκτός του ότι εξυπηρετεί με τον καταλληλότερο τρόπο τον λόγο για τον οποίο τη χρειαζόμαστε, ξεχωρίζει επίσης για τον ασυμβίβαστο σχεδιασμό της και, φυσικά, τις εξαιρετικές, ασυναγώνιστες επιδόσεις της.

  1. Τι χρηματοδότηση μπορούμε να εξασφαλίσουμε;

Φυσικά και ο οικονομικός παράγοντας παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην επιλογή μιας μηχανής υψηλού κυβισμού, για την απόκτηση της οποίας απαιτείται, συνήθως, ένα σημαντικό κεφάλαιο για αυτό και κάποιοι πιθανώς να διστάζουν να προχωρήσουν σε μια τέτοια αγορά. Η BMW Motorrad όμως, μέσω της BMW Financial Services, μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν την μοτοσικλέτα BMW που ονειρεύονται. Διότι μπορεί να διευκολύνει την απόκτησή της, με ένα νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Το BMW Zero2Ride διώχνει τις έγνοιες από τους μελλοντικούς «αναβάτες», αφού τους δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία, πολύ πιο εύκολα και προσιτά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το BMW Zero2Ride, μπορούμε να επιλέξουμε τη μοτοσικλέτα που θέλουμε, με τον εξοπλισμό που θέλουμε και να την αποκτήσουμε με τους εξής όρους:

  • Προκαταβολή 50%
    • Χρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού με 0% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75)
    • Διάρκεια 24 μήνες.

Είναι παραπάνω από σαφές πως πρόκειται για μία χρηματοδότηση απολύτως συμφέρουσα για όσους από εμάς θέλουμε να αποκτήσουμε τη μηχανή των ονείρων μας, δίνοντας αρχικά το 50% της αξίας της και αποπληρώνοντας το υπόλοιπο άτοκα, μέσα σε δύο χρόνια!

  1. Ποια ασφάλεια μας καλύπτει;

Τρίτος παράγοντας, εξίσου σημαντικός και καθόλου αμελητέος, είναι η ασφάλεια που μας καλύπτει, ειδικά κατά την περίοδο έως ότου αποπληρώσουμε το κεφάλαιο για την αγορά της μοτοσικλέτας μας. Χρειαζόμαστε την αίσθηση της ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, ώστε να μην ανησυχούμε πως είμαστε εκτεθειμένοι σε περίπτωση που μας συμβεί το οτιδήποτε. Η BMW Motorrad μέσω του BMW Zero2Ride, φροντίζει να είμαστε καλυμμένοι σε κάθε επίπεδο, παρέχοντας ασφαλιστικό πρόγραμμα για την καινούρια μας μοτοσικλέτα από την εταιρία ALLIANZ, μία από τις μεγαλύτερες του χώρου. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζει ολοκληρωμένη κάλυψη για όλη τη διάρκεια χρηματοδότησης, αφήνοντάς μας το «προνόμιο» για ξέγνοιαστες διαδρομές, όποια επιλογή και αν κάνουμε!

Η αγορά καινούριας μοτοσικλέτας μπορεί να γίνει ακόμα και μία εξαιρετικά «απλή» και «εύκολη» διαδικασία, αρκεί να επιλέξουμε προσεκτικά αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα. Οι τρεις παράγοντες που αναλύσαμε, τα τρία ερωτήματα που χρειάζονται την απάντησή μας προτού προχωρήσουμε, μπορούν να μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή. Για ποιον λόγο χρειαζόμαστε μηχανή υψηλού κυβισμού, τι χρηματοδότηση μπορούμε να εξασφαλίσουμε, ποια οδική ασφάλεια μας καλύπτει – έχοντας αυτά υπόψη μας, δεν μπορεί παρά να επιλέξουμε την κορυφαία λύση: BMW Motorrad, με ποικιλία μοντέλων για να διαλέξουμε αυτό που προτιμάμε, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Zero2Ride, που εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη διευκόλυνση στον υποψήφιο αγοραστή και το ασφαλιστικό πρόγραμμα της ALLIANZ για πλήρη κάλυψη, όσο διαρκεί η αποπληρωμή.

Τώρα είναι η στιγμή μας! Να αποκτήσουμε την μοτοσικλέτα BMW των ονείρων μας, να αισθανθούμε πλήρως την ελευθερία και τη δύναμη που αυτή μας δίνει!