MEN'S GUIDE

Τα 5 βασικά στη μόδα της Άνοιξης

Τα 5 βασικά στη μόδα της Άνοιξης

Ρίγες, τζιν, πράσινο, μπλε, κόκκινο χρώμα αλλά και φλοράλ επιτάσσει η ανδρική μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2015.

Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα.
Ρίγες. Από τον Gucci και το Jonathan Saunders μέχρι τις συλλογές των Casely-Hayford και Emporio Armani οι ρίγες έχουν την τιμητική τους. Να θυμάστε ότι αν έχετε παραπάνω κιλά οτιδήποτε σε οριζόντια ρίγα καλό θα ήταν να αποφεύγεται. Υπάρχουν και σχέδια με κάθετες ρίγες.

Τζιν. Όχι ότι ποτέ έφυγε από τη μόδα, απλώς αυτή τη σεζόν φοριέται αλλιώς. Δοκιμάστε με μπότες και πιο επίσημα κομμάτια, έτσι για την αλητεία.

Κόκκινο χρώμα. Κι όμως! Το δόξασαν οι Dolce & Gabbana. Φορέστε το σε όποιο ρούχο σας βολεύει, αλλά να ξέρετε πως είναι το χρώμα της σεζόν.

Πράσινο συνδυασμένο με μπλε. Στις κολεξιόν των Baartmans & Siegel, Pringle of Scotland, Gieves & Hawkes και Hackett είχε την τιμητική του.

Και τέλος, αυτό που μάλλον δε θα προτιμήσετε. Φλοράλ. Δηλαδή λουλούδια. Λουλουδιαστά πουκάμισα, μπλουζάκια, παντελόνια, σορτς. Πολύ δύσκολα κομμάτια, εκτός αν έχετε τέλειο σώμα και επίσης διάθεση να φάτε πολύ δούλεμα από τους φίλους σας.

Σχετικές ειδήσεις