MEN'S GUIDE

Πως θα κάνεις γνωριμίες όταν ταξιδεύεις

Πως θα κάνεις γνωριμίες όταν ταξιδεύεις

Ας πούμε ότι το έχεις πάρει απόφαση. Να ταξιδέψεις μόνος. Χωρίς παρέα. Χωρίς κανέναν μαζί. Έχεις αρχίσει ήδη και σκέφτεσαι πόσο θα βαρεθείς, πως δε θα έχεις κανέναν να πεις μια κουβέντα.

Σου έχουμε νέα: Δε χρειάζεται να είναι έτσι τα πράγματα. Μπορεί μάλιστα να περάσεις και καλύτερα. Όλο και περισσότερος κόσμος αποφασίζει να κάνει ταξίδια χωρίς παρέα, να περιπλανηθεί χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος δίπλα του.
Εν τω μεταξύ, για όλους αυτούς που ίσως νιώσουν μοναξιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, υπάρχουν πλέον δεκάδες app. Για να γνωρίσεις κόσμο εκεί που θα είσαι υπάρχουν τα Highlight και Planely, αλλά και το Skout και Tripr.

Αν βέβαια απλώς θέλετε να πιάσετε κουβέντα με κάποιον ντόπιο, πολύ απλά μιλήστε του για την πόλη του. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μιλήσουν για την πόλη που μένουν. Συν τοις άλλοις μπορείτε να μάθετε και κάποια μυστικά μέρη που κανένας ταξιδιωτικός οδηγός δε θα έχει πάρει χαμπάρι.
Γυναίκες; Εδώ ίσως είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι έχετε χαθεί ή να χαθείτε όντως. Κάπως έτσι θα αρχίσετε την κουβέντα που ποτέ δεν ξέρεις που θα οδηγήσει. Μια γυναίκα που συναντά κάποιον που ταξιδεύει μόνος του είτε θα θαυμάσει την τόλμη του είτε θα απορήσει και θα αρχίσει να αναρωτιέται αν τρέχει κάτι. Σε κάθε περίπτωση δε θα προσπεράσει αδιάφορα.

Σχετικές ειδήσεις