MEN'S GUIDE

Τι κάνει κλικ στις γυναίκες

Τι κάνει κλικ στις γυναίκες

Ξέρεις τι κοιτάνε, ξέρεις τι τις εκνευρίζει αλλά τι τους αρέσει; Ποια πράγματα μπορείς να κάνεις για να τους τραβήξεις την προσοχή; Οι γυναίκες το ξέρεις ότι είναι μυστήρια πλάσματα, αλλά υπάρχουν τρόποι να ξεχωρίσεις στα μάτια τους και να κάνεις εντύπωση.

Οι γυναίκες λοιπόν εκτιμούν τα εξής:

1. Να έχεις ενδιαφέροντα. Ακόμη και σε βαθμό "κολλήματος". Τους δείχνει ότι μπορείς να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις σε κάτι, μπορείς να παθιαστείς.

2. Να διαβάζεις. Το να είσαι κολλημένος όλη μέρα στο internet και να "καίγεσαι" παρακολουθώντας βιντεάκια δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τα βιβλία είναι άλλη υπόθεση και οι γυναίκες το ξέρουν. Με το βιβλίο ο εγκέφαλός σου δουλεύει και η φαντασία σου το ίδιο.

3. Να διαθέτεις πλούσιο λεξιλόγιο. Μη χρησιμοποιείς βαρύγδυπες εκφράσεις για να κάνεις εντύπωση. Αλλά η σαφήνεια και η ακρίβεια στις λέξεις που χρησιμοποιείς είναι αφροδιασικό για τις γυναίκες.

4. Να έχεις άποψη. Όχι επί παντός επιστητού, αλλά το να έχεις γνώμη για κάτι που συμβαίνει σημαίνει στο μυαλό της γυναίκας ότι δεν είσαι στον κόσμο σου.

5. Να έχεις όνειρα ζωής. Στόχους εν ολίγοις. Είτε αυτό είναι ένα μακρινό ταξίδι, είτε κάποια δραστηριότητα εκτός της ρουτίνας σου σημαίνει ότι δεν είσαι περιορισμένου βεληνεκούς.

6. Συναισθηματική νοημοσύνη. Αν τα προηγούμενα σου φάνηκαν δύσκολα με αυτό θα φθάσεις στα όριά σου. Ελάχιστοι άνδρες μπορούν να περιγράψουν και να μοιραστούν το συναίσθημά τους. Αν δεν ξέρεις τι νιώθεις συζήτα το.

8. Να είσαι συνεπής. Αν ποτέ δεν ξέρεις πότε πληρώνονται οι λογαριασμοί σου, τι χρωστάς και πόσα είναι τα έξοδά σου, ε δεν είσαι και ο εξπέρ της συνέπειας.

9. Να τις μαθαίνεις πράγματα. Από πολύ πρακτικά και τετριμμένα μέχρι άχρηστες πληροφορίες. Δειχνει ότι έχεις κάτι να προσφέρεις.

Σχετικές ειδήσεις