MEN'S GUIDE

Θες περισσότερο σεξ; Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρά σου

Θες περισσότερο σεξ; Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να έχει η κρεβατοκάμαρά σου

Το κόκκινο, το μωβ και το μαύρο είναι τα χρώματα που σύμφωνα με τη νέα έρευνα μπορούν να σου εξασφαλίσουν περισσότερο sex. Μετά από τη συλλογή στοιχείων από μεγάλο δείγμα ανθρώπων, οι επιστήμονες συνέδεσαν το χρώμα των τοίχων με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και διαπίστωσαν πως το ντεκό παίζει μεγάλο ρόλο στο sex.

Eιδικά όσοι έχουν κόκκινες ταπετσαρίες ή απλώς κόκκινους τοίχους φαίνεται να είναι οι πλέον ενεργοί σεξουαλικά. Ακολουθούν όσοι διαθέτουν μωβ διάκοσμο στη κρεβατοκάμαρα.

Αν νομίζετε ότι όλα τα σκούρα χρώματα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα απατάσθε. Το σκούρο πράσινο δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλό για την κρεβατοκάμαρα ή μάλλον για τη δημιουργία σεξουαλικής επιθυμίας.
Οι ειδικοί θεωρουν ότι ένας σέξι διάκοσμος αυξάνει και την επιθυμία. Ως επιχείρημα χρησιμοποιούν την αύξηση της libido όταν βρίσκεται κανείς σε δωμάτια ξενοδοχείων που έχουν φτιαχτεί ειδικά για ερωτικές συνερεύσεις.
Προτείνουν μάλιστα αν χρησιμοποιήσετε ταπετσαρίες αυτές να έχουν στρογγυλά σχέδια και υφές που να τις νιώθει το δέρμα.

Σε ό,τι αφορά το μωβ οι ειδικοί λένε πως η επιροή του στην ερωτική διάθεση έχει να κάνει με το ότι το συγκεκριμένο χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση, οπότε θεωρείται από τον εγκέφαλο εξωτικό και μυστήριο.

Οι περισσότεροι βάφουν τις κρεβατοκάμαρές τους με ουδέτερα χρώματα (άσπρο ή μπεζ) κάτι που μάλλον δεν ευνοεί την ερωτική ατμόσφαιρα.

Σχετικές ειδήσεις