MEN'S GUIDE

Indiana Jones 5: Πότε θα ξαναδούμε τελικά τον Indy στη μεγάλη οθόνη;

Indiana Jones 5: Πότε θα ξαναδούμε τελικά τον Indy στη μεγάλη οθόνη;
Πλέον οι fans του περιμένουν με ανυπομονησία το πέμπτο μέρος του franchise
GOOGLE - CC IMAGES

Στην πρώτη ταινία (1981) πολέμησε τους Ναζί και του «Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού», στη δεύτερη (1984) πολέμησε για τις ιερές πέτρες Σανκάρα στην Ινδία κόντρα στη διαβολική σέκτα των Θαγκί, στην τρίτη (1989) βρήκε το Ιερό Δισκοπότηρο και στην τέταρτη (2008) τα έβαλε με τους Σοβιετικούς στην αναζήτηση για το Κρυστάλλινο Κρανίο.

Ο Indiana Jones εδώ και 38 χρόνια έχει σημαδέψει για τα καλά τη σχέση μας με τον Κινηματογράφο, ένας δυναμικός αρχαιολόγος που ξεπερνά τα στερεότυπα των σούπερ ηρώων που μάς ταξιδεύει σε άγνωστες περιοχές του πλανήτη, αναζητώντας χαμένους θησαυρούς.

Πλέον οι fans του Indy περιμένουν με ανυπομονησία το πέμπτο μέρος του franchise, το οποίο έχει ήδη καθυστερήσει. Κι ενώ η παραγωγός εταιρεία Disney είχε ανακοινώσει ως αρχική ημερομηνία πρεμιέρας τη 10η Ιουλίου 2020, η ταινία τελικώς θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Ιουλίου 2021.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το «Indiana Jones 5» καθυστερεί, καθώς άλλαξε ο σεναριογράφος. Αντί για τον David Koepp, το σενάριο της νέας ταινίας καλείται να γράψει ο Jonathan Kasdan, ο οποίος ήταν ο σεναριογράφος στην ταινία spin-off του Star Wars «Solo: A Star Wars Story».

Μέχρι στιγμής, πάντως, η υπόθεση του νέου Indy παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Οι φήμες, βεβαίως, στο Διαδίκτυο οργιάζουν εδώ και καιρό, με τους fans του θρυλικού αρχαιολόγου να εκτιμούν πως δεν αποκλείεται να δούμε τον Indiana είτε να αναζητά την τύχη της Ατλαντίδας είτε να ψάχνει το κλειδί για την καταστροφή της λεγόμενης «Διαβολικής Μηχανής».

Υπενθυμίζεται πως το θέμα «Indiana Jones and the Fate of Atlantis» είχε λανσαριστεί ως πλοκή στο ομώνυμο computer game στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ενώ το «Indiana Jones and the Infernal Machine» είχε φιγουράρει αντίστοιχα ως παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 1999.

Κατά τα λοιπά, ο Steven Spielberg θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον ίδιο να εκτιμά πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε τον Harrison Ford στον ρόλο του τολμηρού αρχαιολόγου Henry Jones Junior, που χρησιμοποιεί ως παρατσούκλι το «Indiana» σε ανάμνηση του σκύλου του!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις