ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Al Pacino: Η εντυπωσιακή ζωή του αγαπημένου ηθοποιού - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Al Pacino: Η εντυπωσιακή ζωή του αγαπημένου ηθοποιού - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Ομολογουμένως, τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν το μεγαλείο και την εκκεντρική προσωπικότητα του Al Pacino, του ταλαντούχου ηθοποιού που με την παρουσία του κατάφερε να «σφραγίσει» τον παγκόσμιο κινηματογράφο και φέτος συμπληρώνει μία καριέρα 60 χρόνων μπροστά από τον φακό.

Ο Alfredo James «Al» Pacino, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1940 σε μία φτωχή γειτονιά του Μπρονξ. Οι γονείς του ήταν Ιταλοί μετανάστες με καταγωγή από τη Σικελία και πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ο μικρός τότε Al ονειρευόταν μία μεγάλη καριέρα στα γήπεδα του μπέιζμπολ, ένα όνειρο που εγκατέλειψε λίγο μετά τα 15 του χρόνια, όταν ξεκίνησε να κάνει χρήση ουσιών και να έχει μπλεξίματα με συμμαθητές στο σχολείο.

Δύο χρόνια μετά, αποφασίζει να αφήσει τα θρανία, παρόλα αυτά συνεχίζει να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα Αγγλικών για να βελτιώσει την προφορά του.

Έπειτα από μία ακρόαση στο High School of Performing Arts, φεύγει από το σπίτι του με αφορμή έναν άσχημο τσακωμό με τη μητέρα του και αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, ενώ συγχρόνως κάνει κάποιες περιστασιακές δουλειές, ως διανομέας, σερβιτόρος και υπάλληλος ταχυδρομείου για να βιοπορίζεται.

Κάπως έτσι ξεκίνησε, λοιπόν, η μακρόπνοη καριέρα του, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με εξαιρετική επιτυχία. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα λιγότερο γνωστά περιστατικά της πολυτάραχης ζωής του, τα οποία συνθέτουν και τον μύθο που επικρατεί τόσα χρόνια, γύρω από το όνομά του.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.