ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο στα γυρίσματα του Ιντιάνα Τζόουνς 5

Χάρισον Φορντ
Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης

Τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν χωρίς τον 78χρονο ηθοποιό.

Ο Χάρισον Φορντ τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πέμπτης ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του 78χρονου ηθοποιού, ωστόσο τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχιστούν χωρίς τον Φορντ.

«Κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για μια σκηνή μάχης, ο Χάρισον Φορντ υπέστη τραυματισμό στον ώμο του. Η παραγωγή θα συνεχιστεί, ενώ αξιολογείται η κατάλληλη θεραπεία για εκείνον. Το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα αναδιαμορφωθεί όπως απαιτείται τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε εκπρόσωπος της Disney σε δήλωσή του.

Ο Φορντ κάνει ο ίδιος τα περισσότερα σταντ στις ταινίες του και η αλήθεια είναι ότι πάει πολύς καιρός από τότε που είχε να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στην ταινία Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη, ενώ στα γυρίσματα του φιλμ Ο πόλεμος των άστρων: Επεισόδιο 7 - Η δύναμη ξυπνά, είχε έναν επίσης σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο καθυστέρησης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Τη σκηνοθεσία της ατιτλοφόρητης ακόμα ταινίας έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μάνγκολντ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν θα βρίσκεται πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά θα αρκεστεί στον ρόλο του παραγωγού του προτζεκτ.

Αν όλα πάνε καλά, το πέμπτο κεφάλαιο του Ιντιάνα Τζόουνς θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.