ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ocean’s 14»: O Σόντεμπεργκ θέλει να ενώσει τη «Συμμορία» για τέταρτη φορά

Ocean's 11

Ο Στίβεν Σόντεμπεργκ το σκέφτεται σοβαρά για μια τέταρτη ταινία Ocean's.

Τρεις ταινίες, ένα spin-off και 14 χρόνια μετά, το Ocean’s 14 μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο Ντον Τσιντλ, στενός συνεργάτης του Στίβεν Σοντεμπεργκ, ο οποίος έχει δουλέψει μαζί του σε έξι ταινίες.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Τσιντλ υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά μια τέταρτη ταινία Ocean’s. «Το συζητούσαμε και στο παρελθόν, αλλά πέθανε ο Μπέρνι και μετά δεν θέλαμε να το κάνουμε».

Ο Τσιντλ αναφέρεται στον θάνατο του Μπέρνι Mακ το 2008. Ωστόσο, το 2020 πέθανε και ο Καρλ Ράινερ που υποδύθηκε τον Σολ.

Στη συνέχεια, ο Τσιντλ πρόσθεσε «Μετά, όταν κάναμε την ταινία No Sudden Move, επανήλθε η ιδέα για μια τέταρτη ταινία. Ο Στίβεν μου είπε "Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το κάνουμε ξανά. Το σκέφτομαι". Δεν είπε τίποτα περισσότερο. Αλλά δεν ξέρω και ούτε γνωρίζω ποιοι θα ήταν σε αυτή. Φαντάζομαι πως η αρχική ομάδα θα επέστρεφε. Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε».

Αξίζει να σημειώσουμε πως αναφερόμενος στην «αρχική ομάδα» ο Τσιντλ εννοεί μεταξύ άλλων και το all star cast των προηγούμενων ταινιών: Ocean's 11, Ocean's 12 και Ocean's 13, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, κ.ά.

Θυμίζουμε ότι στο μεταξύ και συγκεκριμένα το 2018, κυκλοφόρησε το spin-off Ocean’s 8, σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος. Η ταινία ήταν γυναικεία υπόθεση, όμως παρά τις υπέρλαμπρες παρουσίες: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ριάνα, κ.ά., δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.