«Ocean’s 14»: O Σόντεμπεργκ θέλει να ενώσει τη «Συμμορία» για τέταρτη φορά

Τζωρτζίνα Ντούτση

Ο Στίβεν Σόντεμπεργκ το σκέφτεται σοβαρά για μια τέταρτη ταινία Ocean's.

Τρεις ταινίες, ένα spin-off και 14 χρόνια μετά, το Ocean’s 14 μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο Ντον Τσιντλ, στενός συνεργάτης του Στίβεν Σοντεμπεργκ, ο οποίος έχει δουλέψει μαζί του σε έξι ταινίες.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Τσιντλ υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά μια τέταρτη ταινία Ocean’s. «Το συζητούσαμε και στο παρελθόν, αλλά πέθανε ο Μπέρνι και μετά δεν θέλαμε να το κάνουμε».

Ο Τσιντλ αναφέρεται στον θάνατο του Μπέρνι Mακ το 2008. Ωστόσο, το 2020 πέθανε και ο Καρλ Ράινερ που υποδύθηκε τον Σολ.

Στη συνέχεια, ο Τσιντλ πρόσθεσε «Μετά, όταν κάναμε την ταινία No Sudden Move, επανήλθε η ιδέα για μια τέταρτη ταινία. Ο Στίβεν μου είπε "Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να το κάνουμε ξανά. Το σκέφτομαι". Δεν είπε τίποτα περισσότερο. Αλλά δεν ξέρω και ούτε γνωρίζω ποιοι θα ήταν σε αυτή. Φαντάζομαι πως η αρχική ομάδα θα επέστρεφε. Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε».

Αξίζει να σημειώσουμε πως αναφερόμενος στην «αρχική ομάδα» ο Τσιντλ εννοεί μεταξύ άλλων και το all star cast των προηγούμενων ταινιών: Ocean's 11, Ocean's 12 και Ocean's 13, με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, κ.ά.

Θυμίζουμε ότι στο μεταξύ και συγκεκριμένα το 2018, κυκλοφόρησε το spin-off Ocean’s 8, σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος. Η ταινία ήταν γυναικεία υπόθεση, όμως παρά τις υπέρλαμπρες παρουσίες: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ριάνα, κ.ά., δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved