ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bridgerton: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Bridgerton

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, βρέθηκε κρούσμα θετικό στον κορονοϊό.

Πονοκέφαλο στο Netflix και στην παραγωγή της επιτυχημένης σειράς Bridgerton έχει προκαλέσει η ξαφνική διακοπή των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν.

Η προσωρινή παύση οφείλεται σε κρούσμα θετικό στον κορονοϊό, το οποίο πρέπει να σημειώσουμε πως είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες.

Το πρώτο θετικό κρούσμα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αποτέλεσμα την διακοπή των γυρισμάτων αλλά μόνο για 24 ώρες, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν, έδειξαν πως όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν αρνητικοί στον ιό.

Έτσι, η παραγωγή της σειράς συνέχισε κανονικά, αλλά όχι για πολύ. Παρά τα προστατευτικά μέτρα που λαμβάνονται, υπήρξε και δεύτερο θετικό κρούσμα που ανάγκασε τους παραγωγούς να δώσουν εντολή διακοπής των γυρισμάτων για 10 ημέρες (και βλέπουμε), ενώ όλοι οι συντελεστές έχουν μπει προληπτικά σε καραντίνα.

Καθώς μιλάμε για μια πολυπληθή παραγωγή, καταλαβαίνει κανείς πως η εξέλιξη αυτή απασχολεί ιδιαίτερα το Netflix. Έτσι άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει αν η παύση αυτή πρόκειται να αλλάξει την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Bridgerton δεν είναι η μόνη παραγωγή του Netflix που έχει αναγκαστεί να διακόψει τα γυρίσματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Matilda που παύει τα γυρίσματα για 10 ημέρες καθώς και εκεί έχει βρεθεί κρούσμα θετικό στον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.