ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο James Bond επιστρέφει στο νέο τρέιλερ του No Time to Die!

James Bond - No Time to Die trailer
Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει στον ρόλο του 007 για πέμπτη και τελευταία φορά

 Η νέα ταινία James Bond θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.

H νέα ταινία James Bond με τίτλο No Time to Die, είναι, όπως θυμάστε, ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα κινηματογραφικά «θύματα» του κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι η μεγάλη πρεμιέρα επρόκειτο να γίνει πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2020, όμως η πανδημία είχε άλλα σχέδια.

Έτσι, μετά από πλήθος αναβολών, η 25η περιπέτεια του Bond -κορονοϊού επιτρέποντος- έχει προγραμματιστεί να βγει στα σινεμά τον Οκτώβριο του 2021 και οι φαν του Βρετανού πράκτορα δεν κρατιούνται.

Ενώ λοιπόν μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα, κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες ένα νέο teaser βίντεο 30 μόλις δευτερολέπτων που τα έχει όλα! Μπόλικη δράση, πιστολίδια, Bond girls και κυνηγητό με την ασημένια Aston Martin του 007.

«Δεν είσαι νεκρός λοιπόν» λέει ο Q στον 007 για να πάρει την απάντησή του «Q, κι εμένα μου έλειψες».

Θυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η πέμπτη και τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ φοράει το σμόκιν του θρυλικού πράκτορα.

Όσον αφορά την υπόθεση ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού» (Μάλεκ), ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφερ Βαλτς, Ρέιφ Φάινς, Λασάνα Λιντς. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Κάρι Φουκουνάγκα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.