ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

La Casa de Papel: «Ελευθερία ή θάνατος» για τη συμμορία στο επίσημο τρέιλερ της 5ης σεζόν!

La Casa de Papel
To πρώτο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου

Το επίσημο τρέιλερ με την τελευταία μάχη της συμμορίας του La Casa de Papel μόλις κυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό!

To Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο -και επικό- τρέιλερ της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel!

Θυμίζουμε ότι στις 27 Ιουλίου με ένα teaser βίντεο, το Netflix προανήγγειλε την κυκλοφορία του τρέιλερ για τις 2 Αυγούστου. Ήγγικεν λοιπόν η ώρα να πάρουμε μια καλύτερη γεύση για όσα τρομερά πρόκειται να συμβούν στην πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν της ισπανικής σειράς-φαινόμενο.

Όπως είχαμε αντιληφθεί από τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τον προηγούμενο καιρό, ο Προφεσόρ και η συμμορία βρίσκονται αμπαρωμένοι στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες και είναι πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση. Η μάχη έχει αγριέψει για τα καλά καθώς η συμμορία καλείται να αντιμετωπίσει τον πιο ισχυρό και επικίνδυνο αντίπαλο: τον στρατό!

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε ότι ο Προφεσόρ βρίσκεται αιχμάλωτος από την Αλίσια η οποία τον έχει αλυσοδέσει. Είναι η τελευταία φορά που μιλάει στα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας; Μένει να το μάθουμε... Η συμμορία πάντως παραδέχεται πως βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση, «χωρίς σχέδιο και χωρίς ελπίδα». «Είμαστε στριμωγμένοι, αλλά όχι νεκροί» παραδέχονται καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον σκληρό αντίπαλο στην «τελευταία μάχη» τους που θα είναι σφοδρή, όπως θα δείτε στα πλάνα του καταιγιστικού τρέιλερ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε, το οποίο θα χωριστεί σε δύο μέρη, έχει ξεκινήσει, καθώς σε ένα μήνα από τώρα, στις 3 Σεπτεμβρίου, όλοι οι φαν της σειράς θα κολλήσουν μπροστά στην οθόνη τους για να παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν. Το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη της πέμπτης σεζόν έχει ως εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Προφεσόρ και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την επιθεωρήτρια Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: O Προφεσόρ βρίσκεται σε άβολη θέση στο νέο teaser τρέιλερ