ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Beckett ταινία netflix
H ταινία Beckett κυκλοφορεί στο Netflix στις 13 Αυγούστου

Ένας σύντομος οδηγός για ό,τι νέο κυκλοφορεί στο Netflix από τις 9 έως τις 15 Αυγούστου.

Τέσσερις νέες σειρές και δύο τανίες έρχονται στο ελληνικό Netflix αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ αυτών και το Beckett, η πρώτη παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά:

Νέες Σειρές 9-15 Αυγούστου

Bake Squad - κυκλοφορεί στις 11/8
Έμπειροι ζαχαροπλάστες απογειώνουν τα γλυκά με νέες ιδέες και επικές εκτελέσεις. Τώρα δίνουν μάχη για να κατακτήσουν πελάτες που αναζητούν ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες.

Brand New Cherry Flavor - κυκλοφορεί στις 13/8
Μια σκηνοθέτις πάει στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του '90 για να γυρίσει την ταινία της, αλλά χάνεται σε έναν ψυχεδελικό λαβύρινθο γεμάτο σεξ, μαγεία, εκδίκηση - και γατάκια.

Χαμένος για Πάντα / Gone for Good - κυκλοφορεί στις 13/8
Δέκα χρόνια αφότου έχασε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα, ένας άντρας βρίσκεται βυθισμένος σε άλλο ένα ιλιγγιώδες μυστήριο, όταν η φίλη του ξαφνικά εξαφανίζεται.

Βαλέρια: Σεζόν 2 / Valeria: Season 2 - κυκλοφορεί στις 13/8
Οι τέσσερις φίλες στηρίζουν και ανεβάζουν η μία την άλλη, καθώς παίρνουν σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα και την ερωτική τους ζωή.

Νέες Ταινίες 9-15 Αυγούστου

Φίλα με 3 / The Kissing Booth 3 - κυκλοφορεί στις 11/8
Αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών ενώ προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τον Νόα και τον Λι.

Μπέκετ / Beckett - κυκλοφορεί στις 13/8
Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού.

Παιδικές Ταινίες και Σειρές 9-15 Αυγούστου

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 2 / Gabby's Dollhouse: Season 2 - κυκλοφορεί στις 10/8
Η Γκάμπι κι η παρέα του κουκλόσπιτου υπόσχονται κι άλλες γουργουριστές περιπέτειες, καθώς βρίσκουν νέους τρόπους να μαθαίνουν και να δημιουργούν σε έναν μαγικό κόσμο.

Μαχητές των Δρόμων: Σπιντάτοι Κατάσκοποι: Σεζόν 5: Νότιος Ειρηνικός / Fast & Furious Spy Racers: Season 5: South Pacific - κυκλοφορεί στις 13/8
Όταν Ρώσοι έμποροι όπλων πιάνουν τον Τόνι, οι Σπιντάτοι Κατάσκοποι ταξιδεύουν στον Νότιο Ειρηνικό για να τον σώσουν και να αποτρέψουν ένα σχέδιο κατάκτησης του κόσμου.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.