C’mon C’mon: Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Χοακίν Φίνιξ

Τζωρτζίνα Ντούτση

Το C’mon C’mon είναι η πρώτη ταινία του Χοακίν Φίνιξ μετά το πολυβραβευμένο Joker
AP

Το C’mon C’mon με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Ο Χοακίν Φίνιξ στη νέα του ταινία, την πρώτη μετά το Joker που του χάρισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, κάνει στροφή 180 μοιρών. Στο C’mon C’mon, όπως είναι ο τίτλος της νέας επερχόμενης ταινίας του, ερμηνεύει έναν low profile και τρυφερό χαρακτήρα που αναμένεται να συγκινήσει.

Το φιλμ πρόκειται κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (24 Σεπτεμβρίου-10 Οκτωβρίου) και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία που μας δίνει μια πρώτη γεύση.

Η επίσημη σύνοψη του C’mon C’mon έχει ως εξής: «ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται τον Τζόνι, έναν καλόκαρδο ραδιοφωνικό παραγωγό που κάνει συνεντεύξεις με παιδιά από όλη την Αμερική, σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του κόσμου. Η αδελφή του, η Βιβ τού ζητά να φροντίσει τον 8χρονο γιο της, Τζέσι όσο εκείνη περιποιείται τον πατέρα του παιδιού, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Τζόνι συμφωνεί, όμως στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι έχει αναπτύξει δεσμούς με τον ανιψιό του με τρόπους που δεν περίμενε - τόσο ώστε να πάρει τον Τζέσι μαζί του σ' ένα ταξίδι από το Λος Αντζελες έως τη Νέα Υόρκη και από εκεί στη Νέα Ορλεάνη».

Στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας κάθεται ο Μάικ Μιλς (20th Century Women και Beginners) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. Στον ρόλο του μικρού αγοριού θα δούμε τον Γούντι Νόρμαν. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Γκάμπι Χόφμαν και Τζάμπουκι Γιανκγ-Γουάιτ.

Την παραγωγή του ασπρόμαυρου road movie έχει αναλάβει η Α24. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση του Χοακίν Φίνιξ -Χωρίς μαλλιά, με παραπανίσια κιλά

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved