ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Imany διασκευάζει το Like A Prayer της Μαντόνα με 8 τσέλο!

Imany
Το βίντεο του τραγουδιού γυρίστηκε στο Petit Palais στο Παρίσι

To τραγούδι βρίσκεται στο νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει η Imany και θα περιλαμβάνει διασκευές μόνο με τη συνοδεία 8 τσέλο!

H Imany διασκευάζει με πρωτότυπο τρόπο ένα από τα πιο κλασικά τραγούδια των 80's, το Like A Prayer της Μαντόνα!

Θυμίζουμε ότι όταν το κομμάτι πρωτοκυκλοφόρησε στα 80s προκάλεσε μεγάλο σάλο και θεωρήθηκε βλάσφημο, συνδέοντας το sex με τη θρησκεία με έναν πολύ τολμηρό τρόπο.

Η τραγουδίστρια των χιτ, You Will Never Know και Don't Be So Shy, έρχεται τώρα με την ομολογουμένως ξεχωριστή διασκευή της στην οποία το ερμηνεύει με τη συνοδεία 8 τσέλο, να του δώσει εσωτερικότητα και μυστικισμό. Το τραγούδι έχει ήδη οπτικοποιηθεί και το βίντεο που το συνοδεύει γυρίστηκε στο Petit Palais στο Παρίσι.

Σημειώνεται ότι το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Imany με τίτλο Voodoo Cello το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και εμείς τουλάχιστον περιμένουμε με ανυπομονησία. Και αυτό διότι ο δίσκος θα περιλαμβάνει διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια της Imany, μόνο με τη συνοδεία 8 τσέλο!

Συγκεκριμένα, η Imany διασκευάζει τραγούδια του Έντ Σίραν, του Έλτον Τζον, του Κατ Στίβενς, της Έρθα Κιτ, των Imagine Dragons, του Ζακ Μπερλ κ.ά. Πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε άλλο ένα δείγμα από το άλμπουμ, το Wonderful Life, του Black.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορονοϊό ο Πολ Στάνλεϊ των KISS