ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Batman: Στο νέο επικό τρέιλερ ο σκοτεινός «ιππότης» είναι η εκδίκηση

The Batman
To The Batman θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Μαρτίου 2022

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας The Batman και είναι εντυπωσιακό!

To νέο τρέιλερ του The Batman, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του DC FanDome 2021 και πλέον δεν κρατιόμαστε για την πρεμιέρα της ταινίας!

Κατά τη διάρκεια του επικού τρέιλερ, ο Ματ Ριβς μας συστήνει τον Γρίφο του Πολ Ντέινο, τον Πιγκουίνου του πραγματικά αγνώριστου Κόλιν Φάρελ, την Catwoman της Ζόι Κράβιτς και φυσικά τον πιο ψυχρό και Σκοτεινό (από ποτέ) Ιππότη του Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στην αρχή του βίντεο ακούμε τη φωνή του Πάτινσον να λέει απειλητικά ότι ο «Ο φόβος είναι ένα εργαλείο. Όταν το φως ανάψει στον ουρανό, δεν είναι απλώς ένα σινιάλο, είναι προειδοποίηση και απειλή». Και πώς να μην είναι όταν ο εμβληματικός σούπερ ήρωας μάς ανακοινώνει στο τρέιλερ πώς είναι «η εκδίκηση».

Στις τελευταίες σκηνές του τρέιλερ, βλέπουμε τον Πιγκουίνο του Φάρελ να προκαλεί μια έκρηξη πιστεύοντας ότι ξέφυγε από τον Μπάτμαν, όταν ξαφνικά ο σούπερ ήρωας βγαίνει από τη φωτιά και συντρίβει τον εχθρό του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και Άντι Σέρκις.

Το αργοπορημένο, λόγω κορονοϊού The Batman ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του τον Μάρτιο, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Crown: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου - Το ταξίδι Κάρολου και Νταϊάνα στην Ιταλία

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2022: Σήμερα η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν