Άσχημα τα νέα για το Ιντιάνα Τζόουνς 5: Καθυστερεί κι άλλο η πρεμιέρα στα σινεμά

Τζωρτζίνα Ντούτση

O Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς για τελευταία φορά

Η νέα ταινία Ιντιάνα Τζόουνς θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023!

Η Disney ανακοίνωσε την αναβολή της κυκλοφορίας του Ιντιάνα Τζόουνς 5 και τη μετάθεση του σε νέα ημερομηνία. Ξεχάστε λοιπόν την 29η Ιουλίου του 2022, καθώς σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του στούντιο, η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά με καθυστέρηση ενός χρόνου σχεδόν! Έτσι η νέα πρεμιέρα προορίζεται (ελπίζουμε) για τις 28 Ιουλίου 2023!

Ήδη η πολύπαθη παραγωγή της πέμπτης ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς έχει γνωρίσει αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια λόγω κορονοϊού, σκηνοθέτη, ακόμα και τραυματισμού του πρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτή την περίοδο η παραγωγή συνεχίζεται στην Ιταλία.

Έτσι, σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό, ο 79χρονος Φορντ, μετά από 15 χρόνια, θα επιστρέψει για πέμπτη και τελευταία φορά στον εμβληματικό ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς. Δίπλα του θα έχει τους Ματνς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας σε ρόλους που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Άλλωστε το σενάριο της ταινίας κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μάνγκολντ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν θα βρίσκεται πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς, αλλά θα αρκεστεί στον ρόλο του παραγωγού του προτζεκτ.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Lost Daughter: Γεμάτο Ελλάδα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix

Σταθερά στην κορυφή του ελληνικού box office ο νέος Τζέιμς Μποντ

Η UNESCO και το Netflix διοργανώνουν διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved