ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας - Τα πρώτα στοιχεία

Άλεκ Μπάλντουιν
Τραγωδία στα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν

Τραγωδία στα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν – Ο ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε μέλος του συνεργείου

Τραγική κατάληξη είχε το γύρισμα μιας σκηνής της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν στη Σάντα Φε των ΗΠΑ όταν ένα όπλο-ρέπλικα που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ένα μέλος του συνεργείου να σκοτωθεί και άλλο ένα να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα τη ζωή της έχασε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυματίας είναι ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο Bonanza Creek Ranch το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

H άτυχη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε βλήμα ή βλήματα χτύπησαν μέλη του συνεργείου της ταινίας του διάσημου ηθοποιού. Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσματα που τραυμάτισαν θανάσιμα την 42χρονη και τραυμάτισαν τον 48χρονο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες καθώς η υπόθεση ακόμα ερευνάται.

Η 42χρονη Χάτσινς θεωρείτο ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ. Ήταν κόρη στρατιωτικού και είχε μεγαλώσει σε στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλιο πριν να πάει σε κολλέγιο στο Κίεβο. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Βρετανία για να ασχοληθεί με τα ντοκιμαντέρ πριν τελικά να ταξιδέψεις στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες όπου έκανε διδακτορικό στον κινηματογράφο.

Δύο ημέρες πριν το δυστύχημα, μάλιστα, είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram με την ίδια να κάνει ιππασία στο ρεπό της από τα γυρίσματα της ταινίας με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)