ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκαλ Γκαντότ: Η Wonder Woman γίνεται κακιά Βασίλισσα στη live action ταινία της «Χιονάτης»

Γκαλ Γκαντότ
H Γκαλ Γκαντότ διαδέχεται τις Αντζελίνα Τζολί και Κέιτ Μπλάνσετ

Τα γυρίσματα της ταινίας Snow White, θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

H Wonder Woman, Γκαλ Γκαντότ, αφήνει για λίγο στην άκρη την ασπίδα και τις υπερφυσικές δυνάμεις της και ετοιμάζεται να μας δείξει τα πιο… σκοτεινά ταλέντα της στο νέο live action ριμέικ της Χιονάτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η όμορφη ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει την κακιά Βασίλισσα στη νέα ταινία του Μαρκ Γουέμπ. Όπως μαθαίνουμε, το ριμέικ θα ακολουθήσει πιστά το κλασικό και αγαπημένο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα ερμηνεύσει η νεαρή Ρέιτσελ Ζέγκλερ, που θα τη δούμε επίσης στο κινηματογραφικό μιούζικαλ West Side Story του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Tην ταινία θα «ντύσουν» μουσικά οι βραβευμένοι με Όσκαρ και Tony συνθέτες του La La Land, Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ.

Σύμφωνα με το Deadline, το στούντιο ήθελε διακαώς την Γκαντότ στον ρόλο της κακιάς Βασίλισσας. Από την πλευρά της, η ηθοποιός έβλεπε θετικά τον ρόλο που προηγουμένως είχαν ερμηνεύσει οι Αντζελίνα Τζολί και Κέιτ Μπλάνσετ. Έτσι, τώρα που το timing μοιάζει ιδανικό από όλες τις πλευρές, η επιθυμία όλων γίνεται πραγματικότητα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022. Έως τότε εμείς απολαμβάνουμε την Γκαλ Γκαντότ στο Red Notice που κάνει σήμερα πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους και στις 12 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο στο Netflix. Η ηθοποιός πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει στην Κλεοπάτρα που βρίσκεται στα σκαριά από την Paramount.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

House of Gucci: Η Lady Gaga έζησε ως «Μαύρη Χήρα» για πάνω από ένα χρόνο

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγωδία στην Καβάλα: Δύο νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγών