ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»

Το Newsbomb.gr σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» στο Alhambra Art Theater

Δέκα διπλές προσκλήσεις για την παράταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» των Τσιφόρου – Βασιλειάδη σε διασκευή – σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα που παίζεται από τις 28 Οκτωβρίου στο Alhambra Art Theatre προσφέρει το Newsbomb.gr στους αναγνώστες του.

Πρόκειται για την κωμωδία που αγαπήθηκε από το θεατρόφιλο κοινό τόσο όταν πρωτοανέβηκε στην Αθήνα όσο και κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής της περιοδείας με στόχο να μας χαρίσει δύο ώρες αστείρευτου γέλιου μέσα από μια ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή, με υπέροχα κοστούμια και σκηνικά.

Η παράσταση «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ» παρουσιάζεται από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή, στην κεντρική σκηνή του πλήρως ανακαινισμένου ALHAMBRA ART THEATRE με πρωταγωνιστές τους: Χάρη Ρώμα, Γιώργο Γαλίτη, Ευτυχία Φαναριώτη και την Τάνια Τρύπη. Δίπλα τους οι: Δημήτρης Μαχαίρας, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης, Μαρία Κοκολάκη.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, όπως και η θρυλική κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου και σενάριο του ιδίου και του Πολύβιου Βασιλειάδη. Το 1961 που παρουσιάστηκε η ταινία (από το ομώνυμο θεατρικό έργο) τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ενσαρκώσει τα ιερά τέρατα του ελληνικού σελιλόιντ Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.

Να σημειώσουμε ότι στο ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ) θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα υγιεινής, όπως αυτά θα υπαγορευθούν από το Υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, παρακολουθώντας τις αγαπημένες μας παραστάσεις.

ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ)

Διεύθυνση: Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32

Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 210 522 0120-1

Web address: https://www.alhambra-art-theatre.gr

e-mail: info@alhambra-art-theatre.gr

Facebook: https://www.facebook.com/alhambraarttheatreproductions

Instagram: https://www.instagram.com/alhambra_art_productions

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο : Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης

Διασκευή: Χάρης Ρώμας

Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας

Πρωταγωνιστούν : Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη, καθώς και οι Δημήτρης Μαχαίρας, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.

Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος

Σκηνικά – Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

Μουσική Σύνθεση: Χρήστος Παπαδόπουλος

Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας

Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος

Μακιγιάζ : Λένα Καράμανλη

Περούκες - Hair Stylist: BERGMANN KORD

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη