ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται το κορεάτικο La Casa de Papel: Ποιος ηθοποιός του Squid Game θα παίξει τον «Berlin»

La Casa de Papel κορεάτικη εκδοχή
Οι μάσκες πέφτουν και ο Νοτιοκορεάτης «Berlin» αποκαλύπτεται
YouTube

Όλα είναι έτοιμα για την κορεάτικη εκδοχή του La Casa de Papel που θα κυκλοφορήσει στο Netflix το 2022.

Το Netflix είναι έτοιμο να φέρει την κορεάτικη εκδοχή της επιτυχημένης ισπανικής σειράς La Casa de Papel μέσα στο 2022.

Σήμερα μάλιστα, ο σταρ του παγκόσμιου χιτ Squid Game, Park Hae-soo (ο έτερος φιναλίστ στο Παιχνίδι του Καλαμαριού), εμφανίστηκε στο επίσημο κανάλι του La Casa de Papel στο YouTube όπου αποκάλυψε ότι θα παίξει τον ρόλο του «Berlin».

«Χαιρετώ του φαν του Netflix σε όλο τον κόσμο» λέει ο ηθοποιός καθώς βγάζει την περιβόητη μάσκα της σειράς που πρώτος φόρεσε ο Berlin (Pedro Alonso). «Στην κορεάτικη εκδοχή έχουμε επίσης μια ξεχωριστή μάσκα. Όταν θα κυκλοφορήσει, την επόμενη χρονιά, θα δώσω μια τέτοια στον Pedro», συνεχίζει στο βίντεο.

«Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω σε μια τόσο υπέροχη σειρά και πάνω από όλα, να υποδυθώ τον Berlin, αυτό τον καταπληκτικό χαρακτήρα», προσθέτει ο Park δηλώνοντας φαν του ισπανικού χιτ και ο ίδιος. «Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι φαν σε όλο τον κόσμο, έχουν δείξει την αγάπη τους για τη σειρά. Ελπίζω ότι η κορεάτικη εκδοχή μας θα λάβει επίσης την αγάπη και την υποστήριξή σας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εκτός από τον Park, στο κορεάτικο La Casa de Papel θα παίξουν επίσης οι: Yoo Ji-tae στον ρόλο του Professor, Jun Jeong-seo ως Tokyo, Lee Won-jong ως Moscow, Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Lee Kyu-ho (Oslo) και Kim Ji-hun (Helsinki).

Σε άλλα νέα, θυμίζουμε ότι το δεύτερο και τελευταίο μέρος της πέμπτης σεζόν του ισπανικού La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο δημιουργός του Squid Game έχει ανακοινώσει ότι η δεύτερη σεζόν της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix βρίσκεται στα σκαριά.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Sex and the City: H πρώτη, χορταστική «γεύση» λίγο πριν την τη μεγάλη πρεμιέρα

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι 60 και άνω εξαιρούνται – Ποιοι θα πληρώνουν μισό το πρόστιμο