ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνηση και νοσταλγία στο επίσημο τρέιλερ για το reunion του Χάρι Πότερ

Χάρι Πότερ
Οι πρωταγωνιστές του Χάρι Πότερ επιστρέφουν στο Hogwarts και η συγκίνηση χτυπάει κόκκινο
HBO Max

Το reunion με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά στο HBO Max.

Συγκίνηση και νοσταλγία μας γέμισε το επίσημο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO Max από το πολυαναμενόμενο reunion του Χάρι Πότερ με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κυκλοφορία της Φιλοσοφικής Λίθου, της πρώτης ταινίας του… μαγικού κινηματογραφικού franchise.

Οι τρεις πρωταγωνιστές, Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), Έμα Γουάτσον (Ερμιόνη) και Ρούπερτ Γκριν (Ρον) επιστρέφουν στο αυθεντικό πλατό του Hogwarts και μοιράζονται με χαμόγελο αλλά και συγκίνηση, ιστορίες από τα backstage, αναμνήσεις και εμπειρίες από τις ταινίες της σειράς. Μαζί τους και ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών όπως και του reunion που έχει τίτλο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts και θα κυκλοφορήσει την Πρωτοχρονιά του 2022.

Χάρι Πότερ reunion
H αφίσα του επετειακού event για τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία με τίτλο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική ΛίθοςHBO Max

Στο επετειακό event εκτός από τους πρωταγωνιστές θα δούμε επίσης τους περισσότερους από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις οκτώ ταινίες Χάρι Πότερ: Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Άιζακς, Γκάρι Όλντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Όλιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ίαν Χαρτ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σπέσιαλ reunion δεν συμμετέχει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων που στηρίχτηκαν οι ταινίες, λόγω των περσινών δηλώσεών της για τα δικαιώματα των τρανς που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, που αποτέλεσε πιστή μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου, κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 2001, γνωρίζοντας σαρωτική επιτυχία. Τη χρονιά της κυκλοφορίας της έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως. Το 2001 ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών ενώ σήμερα καταλαμβάνει την 47η θέση. Αυτό οδήγησε στην κινηματογραφική προσαρμογή και των υπόλοιπων βιβλίων της σειράς και στη δημιουργία ενός ολόκληρου σύμπαντος Χάρι Πότερ που κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Η Φάρμα»: Η μεγάλη επιστροφή που προκάλεσε έκπληξη στου παίχτες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κινδυνεύει με σύλληψη – Η αντίδραση της πρώην του για τη νέα έρευνα

Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι καλά με τον καρκίνο – Τι είπε για την πώληση του σπιτιού στη Γλυφάδα