ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Don't Look Up»: Γκάφα ολκής το νούμερο που οδηγεί σε... ροζ γραμμή!

Don' t Look Up Netflix
Όπως και με το Squid Game, κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να τσεκάρει αν ο τηλεφωνικός αριθμός είναι τελικά πραγματικός
Netflix

Ο Άνταμ ΜακΚέι, σκηνοθέτης της ταινίας του Netflix, παραδέχεται ότι «ήταν καθαρό ατύχημα».

Ο Άνταμ ΜακΚέι, σκηνοθέτης του Don’t Look Up, της δεύτερης καλύτερης ταινίας του Netflix, μόλις έλυσε το μυστήριο με τον αριθμό τηλεφώνου που εμφανίζεται στην ταινία και στην πραγματικότητα αντιστοιχεί σε ροζ γραμμή για τηλεφωνικό σεξ.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, παραδέχεται λοιπόν ότι ήταν γκάφα ολκής, καθώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι το νούμερο είναι πραγματικό και όπως έγινε και στο Squid Game, κανείς από την παραγωγή δεν μπήκε στην διαδικασία να το ελέγξει, από πριν.

«Ήταν καθαρό ατύχημα», σημειώνει σχετικά με τον αριθμό ο ΜακΚέι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Insider. «Θα φτιάχναμε μια γραμμή για αυτό. Αλλά δεν σκεφτήκαμε να το κάνουμε έγκαιρα και στο τέλος δεν μας έμεινε πολύς χρόνος να κάνουμε τον δικό μας τηλεφωνικό αριθμό. Έτσι χρησιμοποιήσαμε απλά ένα τυχαίο νούμερο», εξηγεί ο ΜακΚέι.

«Σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάσαμε να πάρουμε μια γραμμή για τηλεφωνικό σεξ. Ήταν καθαρό ατύχημα», ξεκαθαρίζει και συμπληρώνει: «Εκτός κι αν κάποιος στο Netflix ή στην παραγωγή το διάλεξε και δεν το ήξερα. Δεν έχω ιδέα. Βασικά, με τίποτα. Δεν θα το είχαν κάνει επίτηδες».

Για την ιστορία, σε μια σκηνή περίπου στα μισά της ταινίας με το all star cast, (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τιμοτέ Σαλαμέ, κ.ά.), βλέπουμε τον αστροφυσικό Ράνταλ Μίντι (ΝτιΚάπριο) να δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορούν να καλέσουν οι πολίτες για να βρουν λίγη ανακούφιση και παρηγοριά πριν από την καταστροφή της Γης από τον κομήτη που πλησιάζει. Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για μια γραμμή βοήθειας.

Ωστόσο, αρκετοί από τους θεατές είχαν την περιέργεια να καλέσουν τον συγκεκριμένο αριθμό, διαπιστώνοντας ότι είναι πραγματικός. Ωστόσο, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, καθώς ο αριθμός 1-800-532-4500 αντιστοιχεί σε ροζ γραμμή για τηλεφωνικό σεξ!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Λογικό να υπάρχει παράταση των μέτρων για μια εβδομάδα

Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Ντάφης στο Newsbomb.gr: «Έρχεται ψύχος διαρκείας - Ισχυρότερο από την Μήδεια το νέο κύμα»