ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Νέοι ύποπτοι και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Murder Mystery 2»

Murder Mystery Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον
Το Murder Mystery γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Netflix
Netflix

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Άνταμ Σάντλερ επιστρέφουν για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του Netflix.

Το Netflix ανακοίνωσε το καστ για το σίκουελ της ταινίας Murder Mystery με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον.

Οι Μαρκ Στρονγκ (Shazam!, 1917), Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ (Jett) και Μέλανι Λοράν (Inglourious Basterds), είναι τρεις μόνο από τους νέους ηθοποιούς που θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του Netflix.

Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι: Άνι Μουμόλο (Bridesmaids), Κούχοο Βέρμα (Plan B), Ενρίκε Άρσε (ο Αrturo Roman του La Casa de Papel), Ζουρίν Βιγιανουέβα (Detroit) και Τόνι Γκόλντγουιν (Chambers).

Μέχρι στιγμής, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει τους ρόλους που θα παίξει ο καθένας από τους παραπάνω ηθοποιούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τους Σάντλερ και Άνιστον που θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Nick και Audrey Spitz, στο σίκουελ επιστρέφουν επίσης οι Αντίλ Ακτάρ και Τζον Κάνι.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στη Χαβάη και εμείς μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα πλάνα που έχουν διαρρεύσει στα social media. Tα γυρίσματα του σίκουελ θα συνεχιστούν επίσης στην Καραϊβική και το Παρίσι, με τον Τζέρεμι Γκάρελικ στο σκηνοθετικό τιμόνι. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία Murder Mystery είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και για καιρό βρισκόταν στα τσαρτ με τις καλύτερες ταινίες του Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.