ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Batman: Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς έχασε την παγκόσμια πρεμιέρα λόγω κορονοϊού

Παγκόσμια πρεμιέρα The Batman
Οι πρωταγωνιστές του The Batman στην παγκόμια πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη. Από αριστερά: Τζον Τουρτούρο, Κόλιν Φάρελ, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέφρι Ράιτ, Πολ Ντέινο, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ζόε Κράβιτζ, Άντι Σέρκις, Τζέιμι Λόσον και ο παραγωγός Ντίλαν Κλαρκ
AP

Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του που έχασε την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του!

Έπειτα από αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές που προκάλεσε η πανδημία της Covid-19, η νέα ταινία The Batman, έκανε χθες -επιτέλους- την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Στο κόκκινο χαλί «παρέλασαν» σχεδόν όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της ταινίας, όπως «Μπάτμαν» Ρόμπερτ Πάτινσον και η «Catwoman» Ζόι Κράβιτζ. Ωστόσο ηχηρή ήταν η απουσία του σκηνοθέτη του φιλμ, Ματ Ριβς, ο οποίος στάθηκε κάτι παραπάνω από άτυχος τη δεδομένη στιγμή!

Βέβαια, υπήρχε λόγος για την απουσία του Ριβς ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» στη μεγάλη και πολυαναμενόμενη βραδιά καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

Ο Ριβς εξήγησε το λόγο της απουσίας του από την πρεμιέρα, μέσω live video, λίγο πριν την προβολή της ταινίας. «Παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος, κόλλησα Covid» ανέφερε ο Ριβς. «Τα καλά νέα είναι ότι είμαι υγιής. Είμαι καλά. Αλλά δεν είμαι μαζί σας. Είναι τεράστια η απογοήτευση για μένα. Ήταν ένα ταξίδι πέντε ετών και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που το μοιραζόμαστε μαζί σας απόψε», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι πολλοί από εσάς είστε εκεί απόψε. Είμαι τόσο λυπημένος που δεν είμαι εκεί μαζί σας» είπε ο Ρις και συνέχισε αστειευόμενος «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, όμως με ενημέρωσαν ότι αυτή η ταινία που φτιάξαμε είναι αρκετά μεγάλη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα της ταινίας έγινε με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας από τον κορονοϊό, όπως τις αποστάσεις και τις κενές θέσεις μεταξύ των θεατών.

Η Warner Bros. εκτιμά ότι η ταινία θα κάνει εντυπωσιακό άνοιγμα στο παγκόσμιο box office, με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για έσοδα της τάξεως των 100-125 εκατομμυρίων δολαρίων τις τρεις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της!

Το The Batman θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου.