ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κόρτνεϊ Κοξ πούλησε το σπίτι της επειδή ήταν στοιχειωμένο!

Κόρτνεϊ Κοξ
H Κόρτνεϊ Κοξ λέει ότι δεν μπορούσε πλέον να κοιμηθεί μόνη της εκεί μέσα
AP

Η γνωστή ηθοποιός από τα «Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ, ισχυρίζεται ότι στο σπίτι της... «κατοικούσε» το φάντασμα μιας γυναίκας!

Η Κόρτνεϊ Κοξ ισχυρίζεται ότι ένα… υπερφυσικό συμβάν την ανάγκασε να πουλήσει το σπίτι της, αφού πείστηκε ότι ήταν στοιχειωμένο!

Το αγαπημένο μας «Φιλαράκι», Κόρτνεϊ Κοξ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ την περασμένη Δευτέρα, με αφορμή την επερχόμενη κωμική σειρά τρόμου που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Shining Vale».

Όταν ο Κίμελ ρώτησε την ηθοποιό αν έχει συναντήσει ποτέ κάποιο… φάντασμα, η Κοξ απάντησε θετικά και περιέγραψε την spooky εμπειρία που είχε.

«Είχα μια τέτοια εμπειρία», απάντησε η ηθοποιός προσθέτοντας πως είχε ένα ακίνητο στο Laurel Canyon του Λος Άντζελες που προηγουμένως ανήκε στην ερμηνεύτρια του μπουρλέσκ, Gypsy Rose Lee και στη συνέχει στην Κάρολ Κινγκ.

«Όταν με επισκέφθηκε μια μέρα η Κινγκ, μου είπε ότι υπήρχε ένα διαζύγιο το οποίο ήταν πραγματικά άσχημο και πως υπήρχε ένα φάντασμα στο σπίτι». Ωστόσο, όπως εξήγησε στον Κίμελ η ίδια δεν πήρε στα σοβαρά τα λόγια της Κινγκ. Όμως, κάποιοι φίλοι της που είχαν μείνει στο σπίτι της ηθοποιού, είχαν άλλη άποψη.

«Διάφοροι άνθρωποι που είχαν μείνει εκεί μαζί μου, κάποιοι φίλοι μου, είπαν ότι είδαν μια γυναίκα να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού».

Αν και αρχικά η Κοξ δεν πήρε τοις μετρητοίς τις αναφορές των φίλων της, στη συνέχεια, μια εμπειρία που είχε η ίδια την έκανε να αλλάξει γνώμη!

«Μια μέρα ήμουν στο σπίτι όταν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν ένας κούριερ. Άνοιξα την πόρτα και μου είπε "Ξέρεις ότι αυτό το σπίτι είναι στοιχειωμένο;". Του λέω, "Ναι, γιατί;" Γιατί το λες αυτό;". Και τότε μου απαντάει "Επειδή κάποιος στέκεται πίσω σου…"».

Από εκείνη τη στιγμή η Κοξ αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι. «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξανά μόνη μου εκεί!». Όπως εξήγησε στον Κίμελ, άρχισε να το σκέφτεται διαφορετικά και να βλέπει πλέον και εκείνη πράγματα…

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάτμαν και όλες οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά